Το 1986 ο Μαραντόνα «αποκάλυψε» τι θα συμβεί το 2022
i

Αργεντινή / ©INTIME

Το 1986 ο Μαραντόνα «αποκάλυψε» τι θα συμβεί το 2022

Sportal newsroom 16:15 - 23.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:38 - 23.12.2022

Οι συνωμοσιολόγοι του διαδικτύου ανακάλυψαν μια ακόμη εκπληκτική λεπτομέρεια στην θρυλική φωτογραφία του Μαραντόνα με το τρόπαιο στο Μουντιάλ του 1986, που έδειχνε τι θα συμβεί και πού το 2022!

Το ίντερνετ είναι ένα μέσο, στο οποίο ο καθένας βρίσκει ό,τι θέλει, αναλύει ό,τι θέλει και βγάζει ό,τι είδηση θέλει. Υπάρχουν και αυτοί που θα ασχοληθούν με τις θεωρίες συνομωσίας. 

Μια τέτοια θεωρία συνομωσίας ή σύμπτωσης δείχνει τον Ντιέγκο Μαραντόνα στη θρυλική φωτογραφία με το τρόπαιο, αφού έχει κατακτήσει το Μουντιάλ στα γήπεδα του Μεξικού το 1986, να δείχνει τη σημαία του Κατάρ.

Και γιατί αυτό είναι ενδιαφέρον; Να θυμίσουμε ότι το Παγκόσμιο Κύπελλο τη φετινή χρονιά έγινε στο Κατάρ, όπου και η «αγαπημένη» του Μαραντόνα, Αργεντινή, κατέκτησε το τρόπαιο για τρίτη φορά στην ιστορία της. Αυτή μάλιστα δεν ήταν η πρώτη... προφητεία του «Ντιεγκίτο».

Συγκεκριμένα σε μία από τις τελευταίες τηλεοπτικές εμφανίσεις του Μαραντόνα, στο πίσω μέρος του πλατό φαινόταν η ημερομηνία 18 Δεκεμβρίου, ενώ στο κάτω μέρος της οθόνης έγραφε «το δώρο για το τέλος του χρόνου». 

Άλλη μία σύμπτωση που παραπέμπει στη κατάκτηση του Μουντιάλ από την Αργεντινή είναι οι μεταγραφές του Ροναλντίνιο, του Εμπαπέ και του Μέσι στην Παρί Σεν Ζερμέν.

Τι θέλουμε να πούμε; Το 2001 ο Ροναλντίνιο παίρνει μεταγραφή για τη Παρί Σεν Ζερμέν και ένα χρόνο μετά κατακτά το Παγκόσμιο Κύπελλο με τη Βραζιλία στα γήπεδα της Νοτίου Κορέας και της Ιαπωνίας. 

Το ίδιο συνέβη και με τον Εμπαπέ, ο οποίος το 2018 πήγε από τη Μονακό στους «Παριζιάνους» και λίγους μήνες μετά έγινε Παγκόσμιος Πρωταθλητής, αλλά και με τον Μέσι, που το 2021 έγινε παίχτης της γαλλικής ομάδας και τη συνέχεια... την ξέρετε. Όλα αυτά καταλήγουν στην έκφραση -που όπως μάλλον δίκαια λέει ο λαός- «επαναλαμβανόμενη σύμπτωση, παύει να είναι σύμπτωση».