Το βίντεο του Φεντερίκο Βαλβέρδε που χορεύει με τον γιο του τα «σπάει»

Φεντερίκο Βαλβέρδε

i

©printscreen

Το βίντεο του Φεντερίκο Βαλβέρδε που χορεύει με τον γιο του τα «σπάει»

Ελένη Ανδρικοπούλου 10:28 - 11.04.2023 / Ανανεώθηκε: 10:28 - 11.04.2023

H σύντροφος του Φεντερίκο Βαλβέρδε, Μίνα Μπονίνο, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο ο Ουρουγουανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης χορεύει με τον γιο τους.

Ένα από τα πρόσωπα των τελευταίων ημερών είναι ο Φεντερίκο Βαλβέρδε. Ο Ουρουγουανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης φέρεται πως περίμενε στο πάρκινγκ του «Σαντιάγο Μπερναμπέου» μετά το φινάλε του ματς με τη Βιγιαρεάλ τον Άλεξ Μπαένα για να τον χτυπήσει. Ο τελευταίος μάλιστα εμφανίστηκε με πρησμένο πρόσωπο κατά την αποχώρησή του από το γήπεδο. 

«Κλάψε τώρα που δεν πρόκειται να γεννηθεί ο γιος σου», φέρεται να είπε ο νεαρός Ισπανός στον Βαλβέρδε, κάτι που ο ίδιος επίσημα αρνείται ότι έκανε. Ο Άλεξ Μπαένα προχώρησε σε καταγγελία εις βάρος του 24χρονου μέσους της Ρεάλ για την επίθεση εις βάρος του. 

H σύντροφος του Φεντερίκο Βαλβέρδε, Μίνα Μπονίνο, δημοσίευσε ένα βίντεο στα social media, στο οποίο ο Ουρουγουανός μέσος της «Βασίλισσας» χορεύει στην άκρη της πισίνας με τον δύο ετών γιο τους, Μπενίσιο. Ο 24χρονος απολαμβάνει στιγμές με τον μπόμπιρα, αφήνοντας στην άκρη τη διαμάχη με τον Μπαένα.