Σοκ στην Τσέλσι: Εκτός για δύο μήνες ο αρχηγός Ρις Τζέιμς

Ρις Τζέιμς

i

Photo by Robin Jones/Getty Images

Σοκ στην Τσέλσι: Εκτός για δύο μήνες ο αρχηγός Ρις Τζέιμς

Γιάννης Λιβανός • 21:22 - 12.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:22 - 12.12.2023

Σοβαρό πρόβλημα τραυματισμού για τον δεξιό οπισθοφύλακα και αρχηγό της Τσέλσι, Ρις Τζέιμς, με τον Άγγλο να ξεκινά θεραπεία και την επάνοδο του να υπολογίζεται περίπου στους δυόμιση μήνες.

Μεγάλο πλήγμα για την Τσέλσι μιας και χάνει για τουλάχιστον δύο μήνες τον αρχηγό της Ρις Τζέιμς. Ο Άγγλος δεξιός οπισθοφύλακας των «μπλε» τραυματίστηκε στoν οπίσθιο μηριαίο στο κυριακάτικο παιχνίδι με την Έβερτον. 

Με την τύχη τους τα βάζουν στις τάξεις της Τσέλσι καθώς εκτός από την ήττα στο παιχνίδι με την Έβερτον έχασαν και τον πολύτιμο κάπτεν Ρις Τζέιμς, με το διάστημα της απουσίας του να υπολογίζεται μέχρι τον Φεβρουάριο ενώ δυσοίωνες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για επιστροφή τον ερχόμενο Μάρτιο. 

Ο Άγγλος διεθνής παίκτης αναμένεται να ξεκινήσει πρόγραμμα αποκατάστασης της ζημιάς με σκοπό να επανέλθει στη δράση.Κάπως έτσι οι «Μπλε» ξεμένουν πλέον με τον Μάλο Γκουστό για τη θέση του δεξιού μπάκ.

Να θυμίσουμε πως ο Ρις Τζέιμς προέρχεται από τα φυτώρια της Τσέλσι στην οποία βρίσκεται από το 2008, με μία παρένθεση τον δανεισμό στη Γουίγκαν τη σεζόν 2018-2019. Όλα αυτά τα χρόνια στους Λονδρέζους ο Τζέιμς έχει καταγράψει 156 εμφανίσεις, τις οποίες έχει συνοδεύσει με 11 γκολ.