Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε πως ο Τζανιόλο υπολογίζεται κανονικά για το επόμενο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ!

Νικολό Τζανιόλο

i

©printscreen

Η Άστον Βίλα ανακοίνωσε πως ο Τζανιόλο υπολογίζεται κανονικά για το επόμενο παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ!

Κωνσταντίνος Ζήκος 14:05 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:07 - 20.10.2023

Κανονικά στη διάθεση του Ουνάι Έμερι θα βρίσκεται ο Νικολό Τζανιόλο για το παιχνίδι απέναντι στην Γουέστ Χαμ, με τον Ιταλό μέσο να προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ εκκρεμεί η απόφαση για την εμπλοκή του σε στοιχηματικές δραστηριότητες.

Η Άστον Βίλα εξέδωσε ανακοίνωση, σύμφωνα με την οποία, ο Νικολό Τζανιόλο υπολογίζεται κανονικά για το επόμενο παιχνίδι πρωταθλήματος απέναντι στην Γουέστ Χαμ, αφού ο παίκτης προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα. Την ίδια ώρα εκκρεμεί η απόφαση για την εμπλοκή του σε διάφορες στοιχηματικές δραστηριότητες.

Η επίσημη ανακοίνωση της Άστον Βίλα: 

«Η Άστον Βίλα μπορεί να επιβεβαιώσει ότι ο Νικολό Tζανιόλο βοηθά την Ιταλική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (FIGC) και την έρευνα των αρμόδιων αρχών για εικαζόμενη παράνομη στοιχηματική δραστηριότητα. Ο παίκτης έχει επίσης συναντηθεί με ανώτερα στελέχη του συλλόγου. Προπονείται κανονικά με την πρώτη ομάδα και είναι διαθέσιμος για επιλογή ενόψει του αγώνα αυτού του Σαββατοκύριακου με τη West Ham United. Δεν θα γίνει κανένα περαιτέρω σχόλιο από την ομάδα κατά τη διάρκεια αυτής της συνεχιζόμενης διαδικασίας».

Έχουν προηγηθεί φυσικά, δηλώσεις του δικηγόρου του Ιταλού μέσου της Άστον Βίλα, όπου υποστήριξε ότι ο πελάτης του δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ: 

«Δεν έχει στοιχηματίσει ποτέ. Το έχει πει και σε εμένα. Είναι πιθανό να έχει παίξει παιχνίδια με τράπουλα όπως πόκερ ή μπλάκτζακ σε παράνομες διαδικτυακές πλατφόρμες, χωρίς όμως να γνωρίζει πως ήταν παράνομες. Θα τα ξεκαθαρίσουμε όλα. Ο πελάτης μου αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο να του επιβληθεί πρόστιμο μερικών εκατοντάδων ευρώ. Όλα αυτά εκτός αν υπήρξε επανάληψη του εγκλήματος τόσο μεγάλη που να καθιστά αδύνατη την επιβολή μόνο οικονομικής ποινής. Είναι πρόωρο να μιλήσουμε για ορισμένες ημερομηνίες για πιθανή ακρόαση από τους ανακριτές».

Ψυχολόγος του Τονάλι: «Γι' αυτό έβαζε στοιχήματα υπέρ της Μίλαν»
PREMIER LEAGUE

08:59 - 20.10.2023

Ψυχολόγος του Τονάλι: «Γι' αυτό έβαζε στοιχήματα υπέρ της Μίλαν»

Ο ψυχολόγος που θεραπεύει τον μέσο της Ιταλίας και της Νιούκαστλ, Σάντρο Τονάλι για εθισμό στον τζόγο εξηγεί γιατί τα στοιχήματα στη Μίλαν έγιναν «μέρος της τελετουργικής συμπεριφοράς» και πώς μπορεί να επιστρέψει καλύτερος μετά την τιμωρία.

Mένει να φανεί ποια θα είναι η τελική κατάληξη της υπόθεσης, τόσο για τον Τζανιόλο, όσο και για τους Τονάλι και Φατζόλι, οι οποίοι κατηγορούνται για τον ίδιο ακριβώς λόγο.