Βετεράνοι ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί στην Τούμπα, αμέριστη στήριξη σε Σαββίδη και Λουτσέσκου»

Βετεράνοι ΠΑΟΚ: «Όλοι μαζί στην Τούμπα, αμέριστη στήριξη σε Σαββίδη και Λουτσέσκου»

Άγγελος Φραγκισκάτος 14:36 - 27.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:57 - 28.04.2024

Οι παλαίμαχοι του ΠΑΟΚ με ανακοίνωσή τους κάλεσαν τον κόσμο στην Τούμπα για να στηρίξουν την ομάδα στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το απόγευμα της Κυριακής (28/4, 19:30) στην Τούμπα την ΑΕΚ, με φόντο την 8η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Στο πλαίσιο της αναμέτρησης, οι Βετεράνοι του Δικέφαλου του Βορρά εξέδωσαν ανακοίνωση, μέσω της οποίας καλούν τον κόσμο να στηρίξουν την ομάδα στο ντέρμπι με την Ένωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο Σύλλογος Βετεράνων του ΠΑΟΚ εκφράζει την αμέριστη στήριξη στους ποδοσφαιριστές της ομάδος, το προπονητικό τιμ, την διοίκηση, τον ΠΡΟΕΔΡΟ παρά τα τελευταία άτυχα αποτελέσματα.

Καλούμε τον κόσμο μας, όλοι μαζί αύριο να βρεθούμε στο σπίτι μας στην ΤΟΥΜΠΑ και να ενώσουμε τις φωνές μας και να δώσουμε το πιο ζεστό χειροκρότημα.

Άλλωστε η ελπίδα πεθαίνει τελευταία και η ομάδα μας το έχει αποδείξει πολλές φορές ότι μπορεί.

Και έχουμε χρέος να παλέψουμε ενωμένοι και με πίστη για την ΝΙΚΗ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΑΟΚ»

Ο ΠΑΟΚ κλήθηκε σε ακρόαση από τη ΔΕΑΒ για το ματς με τη Λαμία

Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης της Βίας κάλεσε σε ακρόαση για τη Μεγάλη Τετάρτη (1/5) την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, για επεισόδια που φέρεται να προκάλεσαν οπαδοί της ομάδας στο παιχνίδι με τη Λαμία, στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 7η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League.

Όπως αναφέρει η σχετική έκθεση της Αστυνομικής Αρχής, φίλαθλοι του Δικεφάλου του Βορρά φέρεται να προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και καταστροφές στο «Αθανάσιος Διάκος», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη του παιχνιδιού.

«Η Διαρκής Επιτροπή Αντιμετώπισης Βίας (Δ.Ε.Α.Β.) ανακοινώνει: Καλείται σε ακρόαση η ΠΑΕ ΠΑΟΚ τη Μ. Τετάρτη 1/5/2024, προκειμένου να εκφράσει τις απόψεις της αναφορικά με φαινόμενα βίας που σχετίζονται με τον αθλητισμό και φέρονται ότι έλαβαν χώρα από φιλάθλους της, βάσει Εκθέσεως της Αστυνομικής Αρχής, με πρόκληση σοβαρών ζημιών – καταστροφών εντός της αθλητικής εγκατάστασης του γηπέδου «ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ», κατά τη διάρκεια και μετά τη λήξη της αθλητικής συνάντησης ΠΑΕ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ στις 24/4/2024 για τα Playoffs του πρωταθλήματος της Super League 1 2023-2024. Εφαρμογή του άρθρου 9 του ν.5085/2024».