Η αποστολή του Βόλου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Χρήστος Κόντης

i

©intime

Η αποστολή του Βόλου για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα

Sportal newsroom 20:27 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 22:45 - 20.05.2024

Ο Βόλος ολοκλήρωσε την προετοιμασία του και είναι ετοιμοπόλεμος για την αναμέτρηση κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Βόλος «κλείδωσε» την παραμονή του στην κατηγορία κι έχει μπροστά του ένα τελευταίο -αδιάφορο βαθμολογικά- παιχνίδι.

Η ομάδα της Μαγνησίας θα κοντραριστεί με τον υποβιβασμένο ΠΑΣ Γιάννινα (11/5, 20:00) στους Ζωσιμάδες, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ενόψει της συγκεκριμένης αναμέτρησης, οι Θεσσαλοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, με τον Χρήστο Κόντη να γνωστοποιεί την αποστολή.

Η αποστολή του Βόλου: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τάχατος, Κίτσος, Ράσιτις, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Ασεχνούν, Ολιβέρα, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία. 

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Βόλος:

Eίκοσι ποδοσφαιριστές συμπεριελήφθησαν στην αποστολή του Βόλου για τον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (8.00 μ.μ., 11/5, Ζωσιμάδες) για την τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ. Αυτοί είναι οι εξής: Σιαμπάνης, Παπαδόπουλος, Αλχο, Μύγας, Καλογερόπουλος, Ασλανίδης, Τάχατος, Κίτσος, Ράσιτις, Ντε Καμπς, Μπερτόγλιο, Γκλάβτσιτς, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Κόμπα, Ασεχνούν, Ολιβέρα, Ποπέσκου, Μωραΐτης, Γκαρσία. 

Άρχισαν οι εκκαθαρίσεις - Παρελθόν τρεις παίκτες από τον Βόλο

Ο Βόλος εξασφάλισε την παραμονή του και προχωράει στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν.Τρεις παίκτες αποτελούν ήδη παρελθόν κι ενώ εκκρεμεί το σάββατο το αδιάφορο βαθμολογικά ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πόλη της Ηπείρου. Η ομάδα της Μαγνησίας, λοιπόν, προχώρησε στο διαζύγιο με τους Κόστιτς, Τρουιγιέ και Καραγιάννη. 

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου της με τους Ιβάν Κόστιτς και Κωνσταντίνο Καραγιάννη, καθώς και την ολοκλήρωση του δανεισμού του Αλεξ Τρουιγιέ, ο οποίος επιστρέφει στον Παναθηναϊκό. Η ΠΑΕ Βόλος ευχαριστεί τους τρεις ποδοσφαιριστές για την προσφορά τους και τους εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας τους».

Ο 28χρονος Σέρβος γκολκίπερ Ιβάν Κόστιτς αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι και μέτρησε 11 συμμετοχές, αφού βασικός γκολκίπερ έγινε ο Κόβακς. Ο 24χρονος Κύπριος αριστερός μπακ Κωνσταντίνος Καραγιάννης είχε μόλις 3 συμμετοχές και 97’ λεπτά συνολικά, ενώ ο Γάλλος μέσος (23 ετών) Τρουιγέ είχε 26 αγώνες και ένα γκολ. Συνολικά, μέτρησε 1.358 λεπτά συμμετοχής