Χάος στη Βουλγαρία - Το ντέρμπι κρίθηκε στο 108' και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας τραυμάτισαν προπονητή της Λουντογκόρετς (vid+pics)

Χάος στη Βουλγαρία - Το ντέρμπι κρίθηκε στο 108' και οπαδοί της ΤΣΣΚΑ Σόφιας τραυμάτισαν προπονητή της Λουντογκόρετς (vid+pics)

Ιάσονας Τσίλης 20:46 - 10.12.2023 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 10.12.2023

Η πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς νίκησε 1-0 την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στο ντέρμπι και μετά το γκολ οι οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στο γήπεδο και τραυμάτισαν μέλος των πρωταθλητών.

Ξέφυγε η κατάσταση στη Βουλγαρία.

Στο ντέρμπι της ΤΣΣΚΑ Σόφιας με την πρωταθλήτρια Λουντογκόρετς, το ματς έληξε στο 110’ (!), αφού διεκόπη δύο φορές για ρίψεις καπνογόνων, ενώ υπήρξε τραυματισμός μέλος του τεχνικού τιμ των φιλοξενούμενων.

Αυτό ήταν το τελευταίο ματς στην έδρα της ομάδας του «βουλγαρικού στρατού». Οι «Κόκκινοι» ηττήθηκαν 1-0 από τη Λουντογκόρετς στο τελευταίο τους εντός έδρας παιχνίδι πριν γκρεμιστεί το γήπεδο για να χτιστεί στη θέση του μία πιο σύγχρονη εγκατάσταση.

Οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με γκολ του πρώην παίκτη της ΤΣΣΚΑ, του Ντέλεφ στο 108’. Οι οπαδοί των γηπεδούχων, οι οποίοι δημιούργησαν δύο κορεό, ένα για το νέο γήπεδο κι ένα ακόμα για έναν από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές του συλλόγου και της χώρας, τον Ντιμίταρ Γιακίμοφ, δεν άντεξαν την ήττα στο αποχαιρετιστήριο ντέρμπι στη φυσική τους έδρα.

Μετά το γκολ εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με καρέκλες, ακόμα και με φτυάρι (!)και χτύπησαν τον προπονητή τερματοφυλάκων των νικητών Ζντράβκο Ζντράβκοφ, ο οποίος αποχώρησε από το γήπεδο με τη βοήθεια του ιατρικού τιμ της ομάδας.

Το παιχνίδι διεκόπη δύο φορές, για συνολικά 15 λεπτά και με τις καθυστερήσεις μετά και το επεισόδια στο 0-1, ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη στο 110’!

Δείτε βίντεο από τα επεισόδια: