Μετά από έξι μήνες, ο Χέντερσον παρατάει τα «πετροδόλαρα» για τον Άγιαξ

Τζόρνταν Χέντερσον

i

©PrtScr

Μετά από έξι μήνες, ο Χέντερσον παρατάει τα «πετροδόλαρα» για τον Άγιαξ

Στέλιος Βαρδάκης • 12:24 - 17.01.2024 / Ανανεώθηκε: 13:34 - 17.01.2024

Παρελθόν φαίνεται πως θα αποτελέσει ο Τζόρνταν Χέντερσον από τη Σαουδική Αραβία και την Αλ Ιτιφακ με τις εμπλεκόμενες πλευρές να έχουν συμφωνήσει στους όρους του διαζυγίου. Έχει ήδη συμφωνήσει με Άγιαξ ο παίκτης.

Παρελθόν φαίνεται ότι θα αποτελέσει ο Τζόρνταν Χέντερσον από το πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας έπειτα από μόλις έξι μήνες παρουσίας στη χώρα της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Ντέιβιντ Ορνστέιν του Athletic, ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ έχει έρθει σε συμφωνία με την Αλ Ιτιφάκ, στην οποία προπονητής είναι ο πρώην συμπαίκτης του και «θρύλος» των «Κόκκινων» Στίβεν Τζέραρντ, για να αφήσει τη Σαουδική Αραβία, ενώ είναι κοντά στο να συνεχίσει την καριέρα του στον Άγιαξ.

Ο Άγγλος διεθνής μέσος έχει υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με την τωρινή του ομάδα και βρίσκεται σε διαδικασία οριστικοποίησης της λύσης της συνεργασίας του εξασφαλίζοντας ότι δεν θα υπάρξει μεταγραφικό κόστος για την αποχώρηση του.

Ο Χέντερσον πρόλαβε να κάνει 17 εμφανίσεις στη Saudi Pro League έχοντας τέσσερις ασίστ σε αυτό το διάστημα, αλλά πλέον αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν.

Η αστρονομική προσφορά της Παρί για τον Εμπαπέ: «Είναι η αρχαία Ελλάδα και οι πυραμίδες της Αιγύπτου»
LIGUE 1

09:33 - 16.01.2024

Η αστρονομική προσφορά της Παρί για τον Εμπαπέ: «Είναι η αρχαία Ελλάδα και οι πυραμίδες της Αιγύπτου»

Στο τέλος του συμβολαίου του με την Παρί Σεν Ζερμέν τον Ιούνιο, θα αντιμετωπίσει ένα δίλημμα ανάμεσα σε μια εκπληκτική πρόταση επέκτασης από τους Παριζιάνους και μια άλλη από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Εν τω μεταξύ, ο Χέντερσον επιστρέφει αεροπορικώς στην Αγγλία από τη χειμερινή προετοιμασία της Αλ Ετιφάκ στο Αμπού Ντάμπι, έχοντας συμφωνήσει για τη μετακίνησή του στον Άγιαξ. Αυτή η μετακίνηση όμως, απαιτεί επίσης γραφειοκρατία και λεπτομέρειες που πρέπει να διευθετηθούν πριν ολοκληρωθεί η επιστροφή του 33χρονου πρώην μέσου της Λίβερπουλ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ο Άγιαξ πραγματοποιεί μία αρκετά μέτρια σεζόν καθώς βρίσκεται στην πέμπτη θλεση της βαθμολογίας της Eredivisie, έχει αποκλειστεί από το Κύπελλο, ενώ στην Ευρώπη συνεχίζει στα νοκ - άουτ του Conference League (απέκλεισε την ΑΕΚ στους ομίλους του Europa) όπου έχει κληρωθεί με το Μπόντο Γκλιμτ για να διεκδικήσουν μια θέση στους «16» του θεσμού.