Υπέροχη κίνηση από τους Αργεντίνους: Οπαδοί σήκωσαν ηλικιωμένη γυναίκα σε αμαξίδιο και πανηγύρισαν (vid)
i

Αργεντίνοι φίλαφλοι/ printscreen

Υπέροχη κίνηση από τους Αργεντίνους: Οπαδοί σήκωσαν ηλικιωμένη γυναίκα σε αμαξίδιο και πανηγύρισαν (vid)

Ελένη Ανδρικοπούλου 12:27 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 14:20 - 15.12.2022

Πολύ όμορφη στιγμή με πρωταγωνιστές Αργεντίνους φιλάθλους και μία ηλικιωμένη κυρία σε αμαξίδιο που κάνει το γύρο του κόσμου.

Η Αργεντινή πήρε την Τρίτη το βράδυ (13/12) την πρόκριση για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Η «αλμπισελέστε» μετά την νίκη της με 3-0 επί της Κροατίας θα διεκδικήσει την Κυριακή το βαρύτιμο τρόπαιο κόντρα στην Γαλλία. 

Ο Λιονέλ Μέσι, στο τελευταίο του ματς σε Μουντιάλ, όπως δήλωσε και η παρέα του έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν την Αργεντινή στην τρίτη κατάκτηση Παγκοσμίου Κυπέλλου. Λίγες ώρες έμειναν να δούμε αν θα το καταφέρουν. 

Η παρουσία της «αλμπισελέστε» στον τελικό του 22ου Παγκοσμίου Κυπέλλου πανηγυρίστηκε έξαλλα από τους φιλάθλους της, ο οποίος διψά για έναν ακόμα τίτλο Μουντιάλ μετά από τους του 1978 και του 1986. 

Μία υπέροχη στιγμή από τους πανηγυρισμούς αυτούς κάνει το γύρο του διαδικτύου. Ένα πολύ όμορφο και συγκινητικό video έχει γίνει viral, στο οποίο όπως θα δείτε Αργεντινοί σηκώνουν μία ηλικιωμένη γυναίκα που βρίσκεται σε αμαξίδιο και πανηγυρίζουν. 

@maiaagalarza_ lo q provoca la scaloneta🇦🇷🇦🇷 #fyp #greenscreen #video ♬ sonido original - Joniluna14

«Γιορτάζουμε, είναι κάτι εξαιρετικά συναρπαστικό, αλλά υπάρχει ακόμα ένα βήμα να κάνουμε. Αυτή η στιγμή είναι για να διασκεδάσουμε, αλλά πρέπει ήδη να σκεφτούμε τι θα ακολουθήσει. Προσπαθώ να μην ενθουσιάζομαι. Είμαι στην ονειρική θέση οποιουδήποτε Αργεντινού. Όταν χάσαμε από την Σαουδική Αραβία, ο κόσμος ήταν μαζί μας. Νιώσαμε τη στήριξη όλων και αυτό είναι ασύγκριτο. Όλοι έχουμε τον ίδιο στόχο. Όλοι θέλουμε το κοινό καλό, είμαστε όλοι οπαδοί της αλμπισελέστε. 

Αν ο Μέσι είναι ο καλύτερος στην ιστορία... Μερικές φορές φαίνεται ότι επειδή είμαστε Αργεντινοί το λέμε και βγάζουμε λίγο αργεντίνικο εγωισμό όταν λέμε ότι είναι ο καλύτερος στην ιστορία, αλλά νομίζω ότι δεν υπάρχει αμφιβολία. Το λέω εδώ και πολύ καιρό και έχω το προνόμιο με το προπονητικό μου επιτελείο και τους παίκτες μου να μπορώ να τον προπονώ και να τον βλέπω και είναι συναρπαστικό. Είναι συναρπαστικό γιατί κάθε φορά που τον βλέπεις δημιουργεί κάτι για σένα , δημιουργεί κάτι για τους συμπαίκτες του, δημιουργεί κάτι για τον κόσμο, και όχι μόνο τους Αργεντινούς. Είναι τύχη και προνόμιο να φοράει τη φανέλα της αλμπισελέστε», δήλωσε μετά το ματς με τους Κροάτες ο Λιονέλ Σκαλόνι.