Αυτά μόνο οι Αργεντινοί: Άφησαν τα συνθήματα και έπιασαν το νανούρισμα για χάρη ενός πιτσιρικά στο Μετρό του Κατάρ

Αυτά μόνο οι Αργεντινοί: Άφησαν τα συνθήματα και έπιασαν το νανούρισμα για χάρη ενός πιτσιρικά στο Μετρό του Κατάρ

Sportal newsroom 09:48 - 15.12.2022 / Ανανεώθηκε: 09:51 - 15.12.2022

Ζουν το δικό τους όνειρο στο Κατάρ οι φίλοι της Αργεντινής λόγω της εκπληκτικής πορείας της ομάδας τους στο Παγκόσμιο Κύπελλο και διασκεδάζουν κάθε στιγμή.

Το δικό τους… σόου δίνουν οι φίλοι της Αργεντινής τον τελευταίο μήνα στο Κατάρ, καθώς η ομάδα τους έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και επιπλέον βλέπουν τον ηγέτη τους, Λιονέλ Μέσι, σε εξαιρετική κατάσταση και έτοιμο να τους οδηγήσει στο βαρύτιμο τρόπαιο.

Ωστόσο, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και εκτός γηπέδων, όπως αποδεικνύεται και από βίντεο που γίνονται viral και συγκεκριμένα μέσα στο Μετρό, αφού ακόμα και μέσα στα βαγόνια δεν σταματούν τα συνθήματα και τα τραγούδια.

Μάλιστα, στο εν λόγω βίντεο που κάνει τον γύρο του κόσμου, μερικοί Αργεντινοί που βρίσκονται μέσα σε ένα βαγόνι, αποφάσισαν να σταματήσουν τα συνθήματα με αθλητικό περιεχόμενο και άρχισαν να τραγουδούν ένα νανούρισμα ώστε ένας πιτσιρικάς που βρισκόταν στην αγκαλιά της μαμάς του να κοιμηθεί.

Φυσικά, αυτός δεν ήταν ο ενδεδειγμένος τρόπος χαλάρωσης για τον νεαρό, αλλά οι γονείς του και ο ίδιος έδειχναν να απολαμβάνουν την αλλαγή ρεπερτορίου από τους Αργεντινούς.

Δείτε το βίντεο: