Ο Πελέ είδε από το νοσοκομείο τον θρίαμβο της Αργεντινής και πανηγύρισε για τον Μέσι (pic)
i

Λιονέλ Μέσι/©Intime

Ο Πελέ είδε από το νοσοκομείο τον θρίαμβο της Αργεντινής και πανηγύρισε για τον Μέσι (pic)

Κώστας Τόπας 15:48 - 14.12.2022

Ο Πελέ πανηγύρισε την πρόκριση της Αργεντινής στον τελικό του Παγκόσμιου Κυπέλλου και απόλαυσε, από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, το σόου του Λιονέλ Μέσι.

Η Αργεντινή με πρωταγωνιστές τους Λιονέλ Μέσι και Χουλιάν Άλβαρες, επικράτησε 3-0 της Κροατίας και στο τέλος πήρε το εισιτήριο για τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ολα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στον Αργεντινό αστέρα, ο οποίος βρήκε δίχτυα, «σέρβιρε» ασίστ και πλέον θέλει ακόμη ένα γκολ για να ισοφαρίσει τον Πελέ που έχει 12!

Γέλα παλιάτσο...

Γέλα παλιάτσο...

Δεξί χέρι του Σκαλόνι. Μακριά ή πίσω από τα φώτα. Αλλά κοντά και δίπλα στον Λιονέλ Μέσι, που τον θαυμάζει. Ο άνθρωπος τον οποίο... χάζευε ο Λίο μεγαλώνοντας. Ο «παλιάτσος». Ο Πάμπλο Αϊμάρ.

Από την πλευρά του, ο Βραζιλιάνος θρύλος του ποδοσφαίρου, παραμένει στο νοσοκομείο, μετά την περιπέτεια υγείας του και δίνει σκληρή μάχη για να κρατηθεί στη ζωή τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, αυτό δεν τον εμπόδισε από το να παρακολουθήσει από την τηλεόραση του δωματίου του, το σόου του Λιονέλ Μέσι κόντρα στους Κροάτες.

Μάλιστα, δευτερόλεπτα μετά την επίτευξη του πρώτου γκολ της «Αλμπισελέστε» από τον Λιονέλ Μέσι, ο Πελέ πανηγύρισε για τον «Pulga», σηκώνοντας ψηλά την γροθιά του. Μία φωτογραφία που μοιράστηκε στα social media, η κόρη του Βραζιλιάνου, Κέλλυ Χριστίνα Νασιμέντο.