Οταν ο Χουλιάν Άλβαρες ονειρευόταν να αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί με τον Μέσι (vid)
i

Πανηγυρισμοί Λιονέλ Μέσι και Χούλιαν Άλβαρες/Photo by Richard Heathcote/Getty Images/Ideal Images

Οταν ο Χουλιάν Άλβαρες ονειρευόταν να αγωνιστεί σε Παγκόσμιο Κύπελλο μαζί με τον Μέσι (vid)

Κώστας Τόπας 15:09 - 14.12.2022 / Ανανεώθηκε: 15:13 - 14.12.2022

Ο Χουλιάν Άλβαρες βλέπει το όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα, αγωνιζόμενος σε Παγκόσμιο Κύπελλο στο πλευρό του Λιονέλ Μέσι.

Ο «τελευταίος χορός» του Λιονέλ Μέσι στο πέμπτο του Παγκόσμιο Κύπελλο θα έχει την δεύτερη του συμμετοχή σε τελικό, αλλά και την ευκαιρία να διαδεχθεί στον θρόνο της Αργεντινής τον Ντιέγκο Μαραντόνα, εάν στις 18 Δεκεμβρίου σηκώσει το βαρύτιμο τρόπαιο και ισοφαρίσει σε κατακτήσεις Παγκοσμίων Κυπέλλων τον... Θεό.

Κόντρα στους Κροάτες, ο 35χρονος Αργεντινός τα έκανε όλα... τέλεια. Ο μεσοεπιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν σκόραρε για τρίτο σερί παιχνίδι, ο Άλβαρες βρήκε δίχτυα δις και η «Αλμπισελέστε» επικράτησε 3-0 της «Χρβάτκσα» και προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του φετινού Μουντιάλ.

Ενα ονειρικό Παγκόσμιο Κύπελλο τόσο για τον μεσοεπιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν όσο και για τον Χουλιάν Άλβαρες. Αλλωστε επιθυμία του 22χρονου επιθετικού της Σίτι ήταν να καταφέρει να αγωνιστεί σε Μουντιάλ, μαζί με το είδωλό του, τον Λιονέλ Μέσι.

Αυτό είχε δηλώσει όταν ήταν σε παιδική ηλικία και έπαιζε στις αλάνες ποδόσφαιρο με τους φίλους του ο Χουλιάν Άλβαρες. Και να που τα κατάφερε...