Η Αλ Ιτιχάντ θέλει τον Μουρίνιο για αντικαταστάτη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Ζοσέ Μουρίνιο

i

©printscreen/yotube/skysports

Η Αλ Ιτιχάντ θέλει τον Μουρίνιο για αντικαταστάτη του Νούνο Εσπίριτο Σάντο

Ιάσονας Τσίλης 19:18 - 10.11.2023 / Ανανεώθηκε: 19:19 - 10.11.2023

Μετά την απόλυση του Νούνο Εσπίριτο Σάντο, η Αλ Ιτιχάντ εξετάζει τις επιλογές της, σχετικά με τον επόμενο της προπονητή, με το όνομα του Ζοσέ Μουρίνιο να είναι στην κορυφή της λίστας της.

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αποτελεί παρελθόν από την Αλ Ιτιχάντ, εδώ και μερικές μέρες.

Η αφορμή, ήταν ένας καυγάς με τον Καρίμ Μπενζεμά, μετά την ήττα με 2-0 από την Αλ Κούα Αλ Τζαουίγια στο Ασιατικό Champions League. Μετά τη λήξη της αναμέτρησης οι δύο άνδρες, φέρεται να αντάλλαξαν σκληρά λόγια για αρκετά λεπτά μετά το τελευταίο σφύριγμα.

Γενικότερα από την αρχή της σεζόν ο Πορτογάλος, είχε θέματα με τον Μπενζεμά. Είχε δηλώσει μάλιστα στους ιδιοκτήτες της ομάδας, ότι ο Γάλλος σταρ δεν ταιριάζει στο στυλ παιχνιδιού του και είχε τονίσει, πως ο ίδιος δεν ζήτησε ποτέ τη μεταγραφή του.

Σε όλα αυτά, προστέθηκε και η άρνηση του Σάντο να δώσει το περιβραχιόνιο της ομάδας στον Μπενζεμά και κάπως έτσι οι σχέσεις τους είχαν φτάσει στα άκρα.

Μετά από όλα αυτά τα περιστατικά, σε συνδυασμό με την πολύ άσχημη πορεία της Αλ Ιτιχάντ, με πέντε παιχνίδια χωρίς να έχει γευτεί τη χαρά της νίκης, ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο, αποτέλεσε παρελθόν από τον σύλλογο.

Οι Σαουδάραβες, έχουν αρχίσει να αναζητούν τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου και το μεγαλύτερο όνομα που έχει ακουστεί είναι ένας συμπατριώτης του.

Πρόκειται για τον Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος δεν διανύει και τις καλύτερες του μέρες στη Ρόμα. Οι «τζιαλορόσι» ξεκίνησαν μέτρια τη σεζόν και ο ίδιος τα έβαλε χθες (09/11) με τους παίκτες του, έπειτα από την ήττα με 2-0 απ' τη Σλάβια Πράγας.

Ο «special one» σκέφτεται έντονα την αποχώρηση από τη Ρόμα και θα εξετάσει σοβαρά την πρόταση της Αλ Ιτιχάντ, η οποία πέρα από αρκετά παραπάνω χρήματα απ' όσα θα έπαιρνε στην Ευρώπη, του δίνει τη δυνατότητα να δοκιμαστεί σε ένα εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και όπως είναι ευρέως γνωστό, ο Ζοσέ Μουρίνιο λατρεύει τις προκλήσεις. 

Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ δεν έχει ληστέψει το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπάει
REST OF THE WORLD

11:19 - 06.11.2023

Ο κακοποιός που έκλεψε Μπενζεμά, Κριστιάνο και Κρόιφ δεν έχει ληστέψει το σπίτι του Μέσι γιατί τον αγαπάει

Ενας κακοποιός που στο παρελθόν έχει κλέψει μεταξύ άλλων τους Καρίμ Μπενζεμά, Κριστιάνο Ρονάλντο και Γιόχαν Κρόιφ αποκάλυψε ότι δεν έχει ληστέψει τον Λιονέλ Μέσι, μιας και ο Αργεντινός αστέρας είναι από τους αγαπημένους του ποδοσφαιριστές.

Ο ίδιος μάλιστα, είχε παραδεχθεί, ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο τον έπεισε να προπονήσει κάποια στιγμή ομάδα της Σαουδικής Αραβίας. Ίσως αυτή η στιγμή να έρθει σύντομα...