Άνετος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο

Ολυμπιακός - Πανιώνιος

i

© Intime

Άνετος ο Ολυμπιακός κόντρα στον Πανιώνιο

Sportal newsroom 19:44 - 22.04.2023

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε με 16-7 του Πανιωνίου και έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών.

Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στους τελικούς της Α1 πόλο ανδρών έκανε ο Ολυμπιακός. Η ομάδα του Πειραιά επιβλήθηκε με 16-7 του Πανιωνίου και έκανε το 1-0 στη μεταξύ τους ημιτελική σειρά.

Σημειώνεται ότι η σειρά κρίνεται στις δύο νίκες. Ο Ολυμπιακός βασίστηκε στην άμυνά του περιορίζοντας τα ατού του Πανιωνίου. Η ομάδα του Πειραιά προηγήθηκε με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και με 9-2 στο δεύτερο «καθαρίζοντας» την αναμέτρηση με σχετική άνεση.

Για τον Ολυμπιακό, πρώτος σκόρερ ήταν ο Τάκης Δήμου με τέσσερα τέρματα. Για τους ηττημένους από δύο γκολ πέτυχαν ο Κοπελιάδης με τον Γούνα.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 16-7

Οκτάλεπτα: 5-1, 4-1, 4-2, 3-3.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ιγκόρ Μιλάνοβιτς): Ζερδεβάς, Δήμου Τ. 4, Βάμος 1, Γενηδουνιάς, Φουντούλης 2, Γούβης 1, Δερβίσης 1, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γραμματικός 1, Παπαναστασίου 3, Δαμίγος, Γκίλλας 2, Λιαντζίρης.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Λιμαράκης, Κοπελιάδης 2, Μπουζαλάς 1, Γκιουβέτσης, Μπιτάντζε 1, Καλαϊτζής 1, Γεωργακόπουλος, Παπάκος, Γούνας 2, Σπούνερ, Καπετανάκης, Αναγνώστου, Λοράντος, Κανελλόπουλος.