Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη - Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Ιωαννίδης - Βουλγαράκη

i

© Intime

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του Φώτη Ιωαννίδη με την Ελένη Βουλγαράκη - Βόλτα στο κέντρο της Αθήνας (vid)

Φώτης Ιωαννίδης και Ελένη Βουλγαράκη έκαναν την πρώτη τους δημόσια κοινή εμφάνιση.

Ένα από τα πιο hot θέματα της ελληνικής showbiz το τελευταίο διάστημα είναι η σχέση της Ελένης Βουλγαράκη με τον Φώτη Ιωαννίδη. Μάλιστα, το ζευγάρι έκανε την πρώτη δημόσια κοινή εμφάνιση, από την ημέρα που γνωστοποιήθηκε ο... έρωτάς τους.

Η παρουσιάστρια και ο ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού έγινε γνωστό πριν από λίγο καιρό πως είναι μαζί, ωστόσο κανείς δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση. 

Σήμερα Τετάρτη (7/2), το περιοδικό ΟΚ δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες του ζευγαριού από κοινή τους έξοδο. Ο φωτογραφικός φακός τους συνάντησε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους σε κεντρικό δρόμο της Αθήνας, με τις φωτογραφίες να παρουσιάζονται και στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

Η Βουλγαράκη απαντά για τα προσβλητικά σχόλια για την σχέση της με τον Ιωαννίδη

Ο Γιώργος Λιάγκας συχνά - πυκνά πετάει «σπόντες» στην συνεργάτιδά του στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» για τη σχέση της με τον 24χρονο διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού. 

Η κάμερα της εκπομπής «Breakfast at Star», την πλησίασε για να αποσπάσει μερικές δηλώσεις της για το γεγονός αυτό, με την ίδια εξηγεί πως δεν θέλει να δώσει κάποια παραπάνω συνέχεια στο όλο θέμα, ενώ απάντησε και για τα δημόσια πειράγματα του Γιώργου Λιάγκα στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για τον Έλληνα επιθετικό. 

Ποια είναι η «εκρηκτική» Ελληνίδα σύντροφος του Μπράντον Τόμας, με την οποία ο παίκτης του ΠΑΟΚ γιόρτασε τα γενέθλια του (pics)
SPORT+

14:31 - 06.02.2024

Ποια είναι η «εκρηκτική» Ελληνίδα σύντροφος του Μπράντον Τόμας, με την οποία ο παίκτης του ΠΑΟΚ γιόρτασε τα γενέθλια του (pics)

Τα 29 του χρόνια συμπλήρωσε ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Μπράντον Τόμας την Κυριακή που μας πέρασε (04/02). Ο Ισπανός έσβησε παρέα με την αγαπημένη του τα κεράκια, γιορτάζοντας έτσι την ημέρα.

«Είναι κάτι στο οποίο δε θέλω να δώσω καθόλου συνέχεια. Δεν έχω λόγο να κάνω κάποια δήλωση παραπάνω. Έχει χαθεί το μέτρο στα social media, είναι γεγονός αυτό. Προχωράμε όμως, να είναι όλοι καλά. Δεν έχω σκοπό να το συνεχίσω παραπάνω… Δεν θα κάνω σε κανέναν τη χάρη. Δε με ενόχλησε που είπε ότι ήμουν μαγκούφα ο Γιώργος Λιάγκας, γέλασα, έχω χιούμορ γενικά. Δεν είμαι παρεξηγιάρα», είπε χαρακτηριστικά.