Στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού το βόλεϊ της ΑΕΚ

ΑΕΚ βόλεϊ γυναικών

i

© Intime

Στο κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού το βόλεϊ της ΑΕΚ

Το κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού θα χρησιμοποιεί ως έδρα το τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ μετά το πρόβλημα που προέκυψε με το ΟΑΚΑ.

Λύθηκε το ζήτημα της έδρας στο τμήμα βόλεϊ γυναικών της ΑΕΚ. Η διοίκηση της ερασιτεχνικής είχε αποφασίσει τη φετινή σεζόν οι αγώνες να γίνουν στην αίθουσα «Κασιμάτης» που χρησιμοποιούσε εδώ και πολλά χρόνια το χάντμπολ του συλλόγου.

Ωστόσο, τα προβλήματα στατικότητας που προέκυψαν στο ΟΑΚΑ, οδήγησαν σε λουκέτο και στη συγκεκριμένη εγκατάσταση. Έτσι, τα δύο τμήματα της ΑΕΚ έμειναν «άστεγα» και η διοίκηση βρισκόταν σε αναζήτηση λύσης. Το τμήμα βόλεϊ γυναικών αγωνίστηκε στο κλειστό του Καματερού στο ματς με τη Βολουντάρι για το Challenge Cup.

Όπως φάνηκε η επιλογή αυτή ήταν προσωρινή. Η ΑΕΚ θα έχει έδρα τη φετινή σεζόν το κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού. Η συμφωνία περιλαμβάνει προπονήσεις κάθε μέρα και αγώνα, Σάββατο ή Κυριακή, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Το κλειστό του Ολυμπιακού Χωριού έχει χωρητικότητα 400 άτομα. Στο πλαίσιο των αλλαγών που θα κάνει η ΑΕΚ, θα βαφτεί το παρκέ, θα φτιαχτεί το αποδυτήριο των διαιτητών και θα αγοραστούν πάγκοι και ό,τι άλλο χρειάζεται προκειμένου το γήπεδο να είναι έτοιμο να φιλοξενήσει επίσημους αγώνες.

Πέριξ της εγκατάστασης υπάρχει άπλετος χώρος για πάρκινγκ ενώ εντός του Ολυμπιακού χωριού φιλοξενούνται και ιατρικές εγκαταστάσεις. Στο ένα κλειστό κάνει προπονήσεις και το φούτσαλ της ΑΕΚ τέσσερις φορές την εβδομάδα.

Η ΑΕΚ ξεκίνησε ήδη τις απαραίτητες εργασίες για να μπει άμεσα στο γήπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνας με τη Λαμία για την πρώτη αγωνιστική της Volleyleague γυναικών θα γίνει κατ εξαίρεση στο «Απόστολος Κόντος», που χρησιμοποιούσε μέχρι πέρσι η ΑΕΚ ως έδρα.

Πλέον, αναμένεται οριστική λύση και για το χάντμπολ της ΑΕΚ. Μία από τις επιλογές της Ένωσης, που εξετάζεται σοβαρά, είναι το κλειστό του Δαΐς, που χρησιμοποιεί ως έδρα ο Δούκας.