Επέστρεψαν στον Άρη ο Γιάννης Γιαννάκης και ο Γιάννης Τσαϊρέλης
i

© ερασιτέχνης Άρης

Επέστρεψαν στον Άρη ο Γιάννης Γιαννάκης και ο Γιάννης Τσαϊρέλης

Sportal newsroom 17:28 - 13.12.2023

Ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του Γιάννη Γιαννάκη ως team manager στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του συλλόγου και του Γιάννη Τσαϊρέλη που αναλαμβάνει εκ νέου προπονητής.

Ο Γιάννης Γιαννάκης επέστρεψε στην ομάδα βόλεϊ γυναικών του Άρη. Ο Έλληνας παράγοντας είχε αποχωρήσει από την ομάδα της Θεσσαλονίκης προκειμένου να αναλάβει αντίστοιχο πόστο στον Πανιώνιο, ομάδα της Pre League.

Ο Γιάννης Γιαννάκης υπηρέτησε τον Άρη από το 2012 μέχρι το 2023, περίοδος κατά την οποία η ομάδα της Θεσσαλονίκης πανηγύρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Στον πάγκο της ομάδας επιστρέφει ο Γιάννης Τσαϊρέλης, που θα αντικαταστήσει τον Μανώλη Σκουλικάρη. Ο Άρης είναι στη δωδέκατη θέση της βαθμολογίας της Volleyleague γυναικών με επτά βαθμούς μετά από εννέα αγωνιστικές.

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν τη συμφωνία με τον Γιάννη Τσαϊρέλη, ο οποίος αναλαμβάνει εκ νέου την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Αυτή είναι η τρίτη θητεία του έμπειρου κόουτς στον ΑΡΗ. Η πρώτη διήρκεσε από το 2016 έως το 2020 και μ’ αυτόν στον πάγκο, η ομάδα μας κατέκτησε τη δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών τη σεζόν 2017-18. Επέστρεψε στον ΑΡΗ το καλοκαίρι του 2021 και παρέμεινε έως το 2023. Το περασμένο καλοκαίρι συμφώνησε με τον Πανιώνιο και πλέον επιστρέφει στον ΑΡΗ. Ο Γιάννης Τσαϊρέλης έχει κατακτήσει και επτά τίτλους μετά τα αναπτυξιακά μας τμήματα.

Μετά τη συμφωνία του με τον ΑΡΗ, ο Έλληνας προπονητής ανέφερε:

«Η πορεία της ομάδας τα προηγούμενα χρόνια έδειξε ότι ο ΑΡΗΣ στο γυναικείο βόλεϊ ανήκει σ’ αυτήν την κατηγορία και μπορεί να κάνει μεγάλα πράγματα. Μαζί στην προσπάθεια της διοίκησης να το πετύχει».

*Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ευχαριστούν τον κόουτς Μανώλη Σκουλικάρη για τη συνεργασία και του εύχονται ό,τι καλύτερο στη συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει ο Άρης για τον Γιάννη Τσαϊρέλη.

«Ο Α.Σ. ΑΡΗΣ και το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών ανακοινώνουν την επιστροφή του Γιάννη Γιαννάκη στην ομάδα.

Ο Γιάννης Γιαννάκης αναλαμβάνει εκ νέου το πόστο του τιμ μάνατζερ. Ένα πόστο το οποίο διατηρούσε από το 2012 έως το καλοκαίρι του 2023, περίοδος στην οποία το τμήμα Βόλεϊ Γυναικών του ΑΡΗ γνώρισε τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Μετά την επιστροφή του στον ΑΡΗ, ο Γιάννης Γιαννάκης δήλωσε:

«Μετά από την κουβέντα που κάναμε με τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, κ. Λευτέρη Αρβανίτη και τον ταμία του συλλόγου, κ. Αλέξανδρο Γκαντώνα , πήρα άμεσα την απόφαση να επιστρέψω στον ΑΡΗ. Πότε και καμιά απόφαση της ζωής μας που μας κάνει χαρούμενους δεν είναι λάθος. Δε φοβάμαι για τη δυσκολία του έργου που αναλαμβάνουμε με τον κ. Τσαϊρέλη, είμαι αισιόδοξος, αλλά η βοήθεια του κόσμου και η στήριξη στο τμήμα μας είναι πιο σημαντική από ποτέ», αναφέρει η ανακοίνωση του Άρη για τον Γιάννη Γιαννάκη.