Με δάκρυα στα μάτια η Αλεξία Καμμένου: «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε...»

Με δάκρυα στα μάτια η Αλεξία Καμμένου: «Ευχαριστώ τον Θεό που με αξίωσε...»

Sportal newsroom 21:33 - 13.01.2024

Ιδιαίτερα συγκινημένη ήταν η Αλεξία Καμμένου στις δηλώσεις της μετά την πρόκριση της Εθνικής πόλο γυναικών στους Ολυμπιακούς αγώνες.

Αποστολή εξετελέσθη για την Εθνική ομάδα πόλο γυναικών. Η Ελλάδα νίκησε 7-6 την Ιταλία και κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πόλο εξασφαλίζοντας παράλληλα την πρόκριση για τους Ολυμπιακούς του Παρισιού.

Μιλώντας μετά το τέλος του αγώνα, η Αλεξία Καμμένου δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της. Η ομοσπονδιακή προπονήτρια «λύγισε» κατά τη διάρκεια των δηλώσεών της στη Δημόσια τηλεόραση.

«Είναι μία ιστορική στιγμή. Δώσαμε και την ψυχή μας. Ξορκίσαμε 16 χρόνια. Είναι μία μεγάλη υπόθεση και μεγάλη ευθύνη που σηκώσαμε εμείς. Η απάντηση είναι όλη δική τους (σ.σ των αθλητριών). Συνεχίζουμε γιατί αυτή η ομάδα θα κάνει σπουδαία πράγματα, τώρα που έφυγε αυτό το άγχος. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου. Είναι αυτά που έχω μέσα στην ψυχή μου. Για εμένα οι αθλητές μου είναι η ζωή μου. Ήμουν στο ξεκίνημα της Εθνικής ομάδας και τώρα με αξιώνει ο θεός να πάω στους Ολυμπιακούς αγώνες», σημείωσε συγκινημένη η Αλεξία Καμμένου.