Αβράμοβιτς... on fire στο Sportal για Ομπράντοβιτς, αμφισβητίες και Σίμανιτς: «Ευχαριστούμε όσους δεν μας πίστεψαν!» (vid)

Αλέκσα Αβράμοβιτς

Αβράμοβιτς... on fire στο Sportal για Ομπράντοβιτς, αμφισβητίες και Σίμανιτς: «Ευχαριστούμε όσους δεν μας πίστεψαν!» (vid)

Χρήστος Τσάλτας 16:49 - 08.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:16 - 26.09.2023

Ο Αλέκσα Αβράμοβιτς μοίρασε ατάκες στο Sportal μετά την πρόκριση της Σερβίας στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Η αποθέωση σε Ομπράντοβιτς-Πέσιτς, το ξεχωριστό «ευχαριστώ» και το μήνυμα στον Μπόρισα Σίμανιτς.

Αποστολή στη Μανίλα

Η Σερβία έγραψε ιστορία, καθώς επέστρεψε στον μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Όπως το 2014, όπου πάλι ουδείς περίμενε να φτάσει ως εκεί, η ομάδα του Σβέτισλαβ Πέσιτς έδωσε απαντήσεις και κατάφερε να πάρει σπουδαία νίκη κόντρα στον Καναδά.

Για να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα πολλοί ήταν οι παίκτες που βγήκαν μπροστά και έδωσαν το κάτι παραπάνω στην ομάδα τους. Ένας εξ αυτών ήταν ο Αλέκσα Αβράμοβιτς, που ήρθε από τον πάγκο και άλλαξε τον ρυθμό υπέρ της ομάδας του. Έναν ρόλο που μπορεί να υποστηρίξει και με το παραπάνω, τόσο στην εθνιική, όσο και στην Παρτίζαν.

Ο Αβράμοβιτς είναι ένα από τα πιο «καυτά» ονόματα των ημερών στην εθνική Σερβίας, με την κραυγή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς «Αλέκσα» να ξαναγίνεται viral.

Ποια είναι η εξήγηση πίσω αυτό αυτό όμως; «Είναι viral γιατί το είπε ο Ζέλικο σε ένα τάιμ άουτ. Ο Ζέλικο είναι... Ζέλικο, ο καλύτερος προπονητής όλων των εποχών στην Ευρώπη με όλα όσα έχει πετύχει», ανέφερε ο Σέρβος γκαρντ στο Sportal, λίγο πριν σταθεί στον προπονητή του στην εθνική Σερβίας, τον Σβέτισλαβ Πέσιτς.

«Έχουμε όμως έναν ακόμα παό τους καλύτερους σε αυτά τα αποδυτήρια. Ανάμεσα στους καλύτερους. Είναι 75 ετών και έφερε την εθνική σε αυτή τη θέση. Πρέπει να έχεις πραγματικά πολυ΄υψηλό IQ».

Σύμφωνα με τους ειδικούς η Σερβία δεν ήταν ανάμεσα στις ομάδες που θα πάλευαν για το χρυσό μετάλλιο. Όμως η απάντηση ήρθε μέσα στο γήπεδο από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. «Ευχαριστούμε όσους δεν μας περίμεναν. Τους δείχναμε κάθε μέρα ότι είμαστε η καλύτερη ομάδα. Όλοι ξέρουν τον ρόλο και τη δουλειά τους», ανέφερε ο άσος της Παρτίζαν, που κλείνοντας έστειλε ένα ξεχωριστό μήνυμα προς τον μεγάλο άτυχο της ομάδας, τον Μπόρισα Σίμανιτς.

«Τα πάντα είναι για τον Μπόρισα. Έδωσε το όρναγό του για αυτή την εθνική ομάδα της Σερβίας. Αυτή η νίκη είναι γι αυτόν», ήταν τα λόγια του, στέλνοντας και ένα φιλί στον μεγάλο άτυχο της ομάδας.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.