Ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο Παραναένσε στο Sportal για ΑΕΚ και Σαντάνα
i

© Getty Imges

Ο τεχνικός διευθυντής της Ατλέτικο Παραναένσε στο Sportal για ΑΕΚ και Σαντάνα

Κώστας Τόπας 10:53 - 07.06.2023 / Ανανεώθηκε: 11:47 - 05.09.2023

Το Sportal επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Παραναένσε, Αλεξάντρε Μάτος, σχετικά με τα δημοσιεύματα της Βραζιλίας που θέλουν την ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Άλεξ Σαντάνα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Βραζιλία, η ΑΕΚ έχει δείξει ενδιαφέρον για τον χαφ Άλεξ Σαντάνα, για τον οποίο η Ένωση έχει κάνει και τις πρώτες επαφές με τον 28χρονο χαφ. Το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει ότι η Ατλέτικο Παραναένσε με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι και το 2026, δεν βιάζεται να κλείσει συμφωνία για να δώσει τον Βραζιλιάνο μέσο. 

Η Ατλέτικο τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι από τη βουλγαρική Λουντογκόρετς έναντι 2.5 εκατομμυρίων ευρώ και έχει συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026. Με τη φανέλα της ο Σαντάνα έχει συνολικά 44 παιχνίδια με απολογισμό εννέα γκολ. Στο παρελθόν ο 28χρονος χαφ είχε αγωνιστεί μόνο στη Βραζιλία με τις Ιντερνασιονάλ, Κρισιούμα, Γκουαρανί, Παρανά και Μποταφόγκο.

Το Sportal επικοινώνησε με τον τεχνικό διευθυντή της Ατλέτικο Παραναένσε, Αλεξάντρε Μάτος, ο οποίος δεν θέλησε να δώσει περισσότερες πληροφορίες γύρω από την υπόθεση, χαρακτηρίζοντας ωστόσο τα δημοσιεύματα που συνδέουν τον Σαντάνα με την ΑΕΚ, σενάρια επιστημονικής φαντασίας.

Πάντως, ρεπόρτερ από την Βραζιλία και συγκεκριμένα η αρθρογράφος του δημοσιεύματος ανέφερε στο Sportal πως η ΑΕΚ έχει ήδη χτυπήσει την πόρτα του Σαντάνα, ωστόσο οι διαπραγματεύσεις για την απόκτηση του είναι εξαιρετικά δύσκολες. Κι αυτό διότι, όπως τόνισε, οι απαιτήσεις της Ατλέτικο Παραναένσε είναι υψηλές μιας και επιθυμεί στα ταμεία της περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια ευρώ, μιας και το συγκεκριμένο ποσό είχε δαπανήσει για να τον αποκτήσει από την Λουντογκόρετς.

Tags: