Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι στο Sportal: «Ο Ολυμπιακός είναι το σπίτι μου» (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 12:39 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:09 - 18.05.2024

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι μίλησε στην κάμερα του Sportal για την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα, ενώ τόνισε πως δεν θα έλεγε όχι σε μια επιστροφή στο μεγάλο λιμάνι του Πειραιά, καθώς νιώθει την ομάδα του Ολυμπιακού σπίτι του.

Ο Ολυμπιακός, όπως έχουμε πει, είχε αρκετή λάμψη από το NBA στο ματς απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Ο Ντίλον Μπρουκς ήταν στο ΣΕΦ, όπως είδατε και μέσα από την κάμερα του Sportal στην οποία και μίλησε ο Καναδός, αλλά δεν ήταν ο μόνος, καθώς στο Φαληρικό στάδιο βρέθηκε και ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι.

Ο Σέρβος ήρθε παιδάκι στον Ολυμπιακό και αποχώρησε ως άντρας πλέον για την άλλη άκρη του Ατλαντικού, όμως παρόλα αυτά, δεν σταμάτησε ποτέ να έχει μέσα στην καρδιά του τους Ερυθρόλευκους.

Η κάμερα του Sportal εντόπισε τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι στο ΣΕΦ και πρόλαβε να μιλήσει για λίγο με τον Σέρβο, ο οποίος ήταν μεν λακωνικός, αλλά και πολύ ουσιαστικός σε αυτά που είπε.

«Ήταν πολύ καλό παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι καλύτερη ομάδα και αξίζει να πάει στο Final 4», είπε αρχικά σε ερώτηση για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με  την Μπαρτσελόνα, πριν αναφερθεί στην αγαπημένη του Ελλάδα.

«Πάρα πολύ μου έχει λείψει η Ελλάδα. Κάθε φορά που τελειώνω την σεζόν έρχομαι εδώ», τόνισε.

Ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι αποχώρησε από τους Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ, με τον ίδιο να μετακομίζει λίγο μετά στη Σάρλοτ και τους Χόρνετς. Εκεί έβγαλε το ταλέντο του στο παρκέ και η συνέχεια αναμένεται ακόμη πιο συναρπαστική για τον «Πόκου».

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Θα είναι κρίμα να μην πάει Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός ήταν εκπληκτικός απέναντι στην Μπαρτσελόνα, επικράτησε με 34 πόντους και έδειξε ότι μπορεί να κάνει το κάτι παραπάνω στο Game 5 και να γράψει ιστορία. Γιατί πραγματικά θα είναι πολύ κρίμα να μην είναι στο Βερολίνο αυτός ο Ολυμπιακός! Γράφει ο Αχιλλέας Μαυροδόντης.

«Ο κάθε παίκτης χρειάζεται μια ευκαιρία και πως όταν την παίρνει είναι πάνω του να την χρησιμοποιήσει. Είμαι χαρούμενος με το πώς πήγαν τα πράγματα», ανέφερε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι σχετικά, πριν απαντήσει για το ενδεχόμενο επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

«Γιατί όχι; Νιώθω πως εδώ είναι το σπίτι μου και νιώθω πολύ καλά με όλους τους ανθρώπους του Ολυμπιακού», ήταν τα λόγια του Σέρβου NBAer.

Τέλος, του ζητήσαμε την δική του πρόβλεψη για το ΜπαρτσελόναΟλυμπιακός, με τον Αλεξέι Ποκουσέφσκι να τονίζει ότι «Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα κερδίσει. Είναι καλύτερη ομάδα και απλά χρειάζεται κάποια πράγματα να πάνε όπως πρέπει. Πιστεύω θα περάσουν».

Ο Ντίλον Μπρουκς στο Sportal: «Θα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη - Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός» (vid)
SPORTAL ORIGINALS

14:35 - 03.05.2024

Ο Ντίλον Μπρουκς στο Sportal: «Θα ήθελα να παίξω στην Ευρώπη - Μπορεί να προκριθεί ο Ολυμπιακός» (vid)

Ο Ντίλον Μπρουκς των Χιούστον Ρόκετς βρέθηκε στο ΣΕΦ για το Game 4 του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα και η κάμερα του Sportal πρόλαβε να τον... ανακρίνει για λίγα λεπτά. Η ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ, το ενδεχόμενο να παίξει στην Ευρώπη, η σχέση του με τον Ναζ Μήτρου Λονγκ, η άμυνά του, αλλά και η πρόβλεψή του για το Game 5 της Βαρκελώνης.

🔴ΜΥΘΙΚΟ Ολυμπιακό βράδυ σε ΣΕΦ και Μπέρμιγχαμ, «τσάκισε» τη Μακάμπι ο Παναθηναϊκός