Γιατί η Μπαντόσα κοίταξε... στραβά τον πατέρα του Τσιτσιπα; Η απάντηση που έδωσε

Πάουλα Μπαντόσα & Απόστολος Τσιτσιπάς

i

PrtScr

Γιατί η Μπαντόσα κοίταξε... στραβά τον πατέρα του Τσιτσιπα; Η απάντηση που έδωσε

Κώστας Τσιακλής 19:40 - 17.07.2023 / Ανανεώθηκε: 19:41 - 17.07.2023

Η Πάουλα Μπαντόσα έδωσε την εξήγηση της για το περιβόητο στραβό βλέμμα της προς τον πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά.

Η κοπέλα του Στέφανου Τσιτσιπά, Πάουλα Μπαντόσα, απάντησε δημόσια για τη στραβή ματιά που είχε ρίξει στον πατέρα του αγαπημένου της στον αγώνα του κόντρα στον Ντομινίκ Τιμ για τον πρώτο γύρο του Wimbledon.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του αγώνα σημειώθηκε επεισόδιο ανάμεσα στην Πάουλα Μπαντόσα και στον Απόστολο Τσιτσιπά. Συγκεκριμένα, η κοπέλα του Στέφανου βρέθηκε και στο box του για να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα, αλλά αυτή τη φορά δεν είχε καθίσει δίπλα στον πατέρα και προπονητή του, τον Απόστολο, αλλά στην πίσω σειρά.

Τη στιγμή, λοιπόν που ο Απόστολος Τσιτσιπάς χειροκροτούσε γύρισε για να της μιλήσει και η Πάουλα Μπαντόσα ξαφνικά σταμάτησε να χειροκροτεί, κοιτάζοντας τον με βλέμμα που... σκοτώνει. 

Η Ισπανίδα τενίστρια μίλησε δημόσια για το σχετικό περιστατικό και απάντησε σε όλους για το βλέμμα της. Η Μπαντόσα λοιπόν είπε πως εκείνη τη στιγμή απλά σκεφτόταν και απλά κοίταξε προς τα εκεί. «Πρώτα απ' όλα, αγαπώ τον πατέρα του, αγαπώ τον 'Άπο'. Μόλις είχε ξεκινήσει ο αγώνας, ήταν ο τρίτος πόντος νομίζω και απλά σκεφτόμουν τα δικά μου εκείνη τη στιγμή και κοίταξα προς τα εκεί. Και μετά από 5 λεπτά είχε γίνει viral, ότι έριξα λοξή ματιά στον μπαμπά σου, ενώ απλά ήταν το βλέμμα μου όταν σκέφτομαι», ανέφερε χαρακτηριστικά. Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

Διακοπές στην Ελλάδα για το ζευγάρι

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς, αφού ολοκλήρωσε την παρουσία του στο φετινό Wimbledon, απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Ελλάδα, μαζί με την αγαπημένη του Πάουλα Μπαντόσα.

Ο Μπραντ Πιτ «μασώντας πατατάκια» έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο Wimbledon (vid)
ΤΕΝΙΣ

09:47 - 17.07.2023

Ο Μπραντ Πιτ «μασώντας πατατάκια» έκλεψε τα φώτα της δημοσιότητας στο Wimbledon (vid)

Ο Μπραντ Πιτ έκλεψε τις εντυπώσεις στον χθεσινό αγώνα (16/7) του Νόβακ Τζόκοβιτς με τον Κάρλος Αλκαράθ. Ο Αμερικανός σταρ του Χόλιγουντ εντοπίστηκε από τις κάμερες να τρώει πατατάκια κατά τη διάρκεια του μεγάλου τελικού.

Η Ισπανίδα τενίστρια με ανάρτησή της μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram έκανε γνωστή την είδηση, αναρτώντας μια κοινή τους φωτογραφία. Συγκεκριμένα το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται πάνω σε ένα πολυτελές σκάφος αγκαλιασμένοι, απολαμβάνοντας την υπέροχη θέα.