«Έπεσε» το Twitter: Τελικά βρέθηκε ο πιο κουλ οπαδός με το μωβ κοστούμι στο ΟΑΚΑ;

«Έπεσε» το Twitter: Τελικά βρέθηκε ο πιο κουλ οπαδός με το μωβ κοστούμι στο ΟΑΚΑ;

Sportal newsroom 10:36 - 18.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:41 - 18.04.2024

Χαμός έγινε στο Twitter με τον οπαδό με το μωβ κοστούμι που βρέθηκε στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσει το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού.

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ με σκορ 77-71 και παρέμεινε μόνος πρώτος στη βαθμολογία, έχοντας πλέον δύο νίκες διαφορά από τους ερυθρόλευκους και ένα παιχνίδι λιγότερο. Αυτή τη φορά, όμως, η νίκη των Πράσινων είχε την υπογραφή του Κώστα Σλούκα. Ο αρχηγός του Τριφυλλιού με τρίποντο-μαχαιριά στα 33 δευτερόλεπτα από το τέλος, καθόρισε το ντέρμπι και αποθεώθηκε από τους 15.000 φιλάθλους στο ΟΑΚΑ.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, στο ΟΑΚΑ κέντρισε τα βλέμματα όλων κι ένας φίλαθλος ο οποίος φορώντας ένα μωβ κοστούμι παρακολουθούσε ήρεμος την αναμέτρηση. Αμέσως, στο Twitter και στα υπόλοιπα social media επικράτησε χαμός προκειμένου να βρεθεί ο εν λόγω φίλαθλος.

Μάλιστα, υπάρχουν κάποιοι με λογαριασμούς σε διάφορα social που υποθέτει ο κόσμος ότι είναι ο παραπάνω φίλαθλος, χωρίς ωστόσο να έχουν επιβεβαιωθεί οι πληροφορίες.

Η ιστορία του «ποιος, ποιος» που φώναζε ο Παπαπέτρου και προκάλεσε το «αυτός» του Μπαρτζώκα
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:00 - 17.04.2024

Η ιστορία του «ποιος, ποιος» που φώναζε ο Παπαπέτρου και προκάλεσε το «αυτός» του Μπαρτζώκα

Δεν πρόκειται για ένα πικάρισμα του Παπαπέτρου προς τον Μπαρτζώκα. Αλλά για κάτι... εσωτερικό των παικτών του Παναθηναϊκού, που αφορά τον Σλούκα και λίγο έλειψε να φέρει ανεπανόρθωτη παρεξήγηση.

Ο τύπος κατάφερε να γίνει Viral με το στυλ του, τα ρούχα που φορούσε, το κομπολόι που έπαιζε και πάνω απ' όλα; Με την ψυχραιμία του που ήταν μυθική. Όταν όλο το γήπεδο έβραζε, εκείνος ήρεμος παρακολουθούσε το παιχνίδι, με ένα... κουλ στυλ σαν να μην μπορούσε να τον ενοχλήσει κανείς και τίποτα.

Από τις πρώτες κιόλας εικόνες που έρχονταν από το ΟΑΚΑ οι χρήστες των Social Media άρχισαν να ασχολούνται μαζί του, ενώ πολύ σύντομα του βγήκε και... παρατσούκλι. Ποιο ήταν αυτό; Νορντίν Άμραμπατ, λόγω της τρομερής ομοιότητάς του με τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό της ΑΕΚ. Όχι παιδιά, ούτε ο Άμραμπατ είναι, ούτε κάποιος συγγενής του. Αλλά όπως έγραψε και το Luben, είναι ο πιο κουλ οπαδός που έχουμε δει σε ελληνικά γήπεδα.

Όσο για την ταυτότητά του; Ακόμα κανείς δεν ξέρει. Μύστη εμφανίσου...