Προπονήθηκε στην Ολλανδία η Ελλάδα

Εθνική Ελλάδας

i

© EOK

Προπονήθηκε στην Ολλανδία η Ελλάδα

Aχιλλέας Μαυροδόντης 23:49 - 25.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:40 - 26.02.2024

Η Εθνική Ελλάδας ετοιμάζεται για τον δεύτερο αγώνα της στα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ 2025, με το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα να κάνει την πρώτη του προπόνηση στη Χάγη της Ολλανδίας.

Η Εθνική Ελλάδας μετράει αντίστροφα για το μεγάλο παιχνίδι της απέναντι στην Ολλανδία (26/2, 20:30, Novasports 4/ΕΡΤ3) για την δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Ευρωμπάσκετ 2025, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να πιάνει ήδη δουλειά στη Χάγη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε την πρώτη του προπόνηση στην Ολλανδία και πλέον μετράει αντίστροφα για το τζάμπολ της αναμέτρησης, με τον Βασίλη Σπανούλη να έχει ετοιμάσει τα σχέδιά του για την μεγάλη αναμέτρηση απέναντι στους «Οράνιε».

Θυμίζουμε πως στο ματς με τους Ολλανδούς θα απουσιάσουν οι Τόμας Ουόκαπ, Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Ντίνος Μήτογλου και Κώστας Παπανικολάου, με τον Βασίλη Σπανούλη να τους αφήνει εκτός για λόγους ξεκούρασης, καθώς πρόκειται για παίκτες που έχουν τραβήξει μεγάλο κουπί με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό τη σεζόν που διανύουμε.

Τη «νατουραλιζέ» θέση του Τόμας Ουόκαπ στην 12άδα πήρε ο Ναζ Μήτρου Λονγκ, με τον γκαρντ του Ολυμπιακού να ετοιμάζεται για το πρώτο του παιχνίδι με την Εθνική Ελλάδας.

Αναλυτικά η 12άδα της Ελλάδας για το ματς απέναντι στην Ολλανδία:

Νίκος Ρογκαβόπουλος

Κώστας Αντετοκούνμπο

Δημήτρης Μωραΐτης

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης

Γιάννης Κουζέλογλου

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος

Βασίλης Τολιόπουλος

Λευτέρης Μαντζούκας

Ναζ Μήτρου Λονγκ

Βαγγέλης Ζούγρης

Μιχάλης Λούντζης

Γιώργος Παπαγιάννης

Η σχετική ανάρτηση της ΕΟΚ από την προπόνηση της Εθνικής Ελλάδας:

Ο Βασίλης Τολιόπουλος απαντά στο Sportal για το μέλλον του και αν θα τον βρει σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό (vid)
ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

13:40 - 25.02.2024

Ο Βασίλης Τολιόπουλος απαντά στο Sportal για το μέλλον του και αν θα τον βρει σε Παναθηναϊκό ή Ολυμπιακό (vid)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος μίλησε στην κάμερα του Sportal για το μέλλον του, τον Άρη, το ενδεχόμενο να μετακομίσει σε Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό, αλλά και την Εθνική, εκφράζοντας για ακόμη μια φορά την αγάπη του για τον Βασίλη Σπανούλη.