Ο Τζόκοβιτς «βλέπει» Final 4 με δύο ελληνικές ομάδες αλλά χωρίς Ρεάλ

Νόβακ Τζόκοβιτς

i

© Intime

Ο Τζόκοβιτς «βλέπει» Final 4 με δύο ελληνικές ομάδες αλλά χωρίς Ρεάλ

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς προέβλεψε ότι οι δύο ελληνικές ομάδες θα προκριθούν στο Final 4 της Euroleague.

Μία ιδιαίτερη πρόβλεψη έκανε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για το Final 4 της φετινή Euroleague. Ο Σέρβος τενίστας, Νο.1 στην παγκόσμια κατάταξη κλήθηκε να επιλέξει τις τέσσερις ομάδες που θα διεκδικήσουν στο Βερολίνο το τρόπαιο.

Ο Τζόκοβιτς «βλέπει» στο Final 4 τον Παναθηναϊκό, τον Ολυμπιακό, την Παρτίζαν και τη Μονακό. Ο Σέρβος, που έχει κατακτήσει 24 Grand Slam τίτλους, θεωρεί ότι η Ρεάλ Μαδρίτης, που βρίσκεται στην κορυφή της κατάταξης, δεν θα βρεθεί στο Βερολίνο.

Ο Νόλε είναι γνωστός φίλος του μπάσκετ. Τον καιρό που ήταν, μάλιστα, στις ΗΠΑ για το Indian Wells, δεν έχασε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά αγώνες του NBA. Ο Τζόκοβιτς, που αγαπάει πολύ την Ελλάδα, είχε υποκλιθεί στον Βασίλη Σπανούλη όταν ο πρώην αρχηγός του Ολυμπιακού είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από την ενεργό δράση.

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς ανακοίνωσε την Τετάρτη μέσω instagram το τέλος της συνεργασίας του με τον Γκόραν Ιβανίσεβιτς. Οι δύο άνδρες δούλεψαν μαζί για πέντε σχεδόν χρόνια, από το καλοκαίρι του 2019 και τη διοργάνωση του Wimbledon.

«Θυμάμαι καθαρά τη στιγμή που κάλεσα τον Γκόραν να γίνει μέλος της ομάδας μου. Ήταν πίσω στο 2018 κι εγώ και ο Μάριαν (σ.σ Βάιντα) ψάχναμε κάτι να καινοτομήσουμε και να φέρουμε κάποια μαγεία σερβίς στο δίδυμό μας. Πράγματι, δεν φέραμε μόνο σερβίς, αλλά γέλια, διασκέδαση, year-end No.1 στην παγκόσμια κατάταξη, επιτεύγματα-ρεκόρ καθώς και 12 ακόμα Grand Slam τίτλους (και μερικούς τελικούς) από τότε. Ανέφερα και το δράμα; Οι φαν μου θα ξέρουν... Ο Γκόραν κι εγώ αποφασίσαμε να σταματήσουμε να δουλεύουμε μαζί πριν από μερικές μέρες. Η χημεία μας στο κορτ είχε σκαμπανεβάσματα, αλλά η φιλία μας ήταν πάντα σταθερή.

Η αλήθεια είναι πως είμαι περήφανος (δεν είμαι σίγουρος αν και αυτός είναι) που εκτός του ότι κερδίσαμε μαζί τουρνουά, είχαμε σε εξέλιξη για πολλά χρόνια και μια μάχη στο Parchisi. Και αυτό το τουρνουά δεν σταματάει ποτέ για εμάς. Ευχαριστώ για όλα, φίλε μου. Σε αγαπώ», ανέφερε στο μήνυμά του στο instagram ο Νόβακ Τζόκοβιτς.

Sportal Euroleague Show με Παρτίζαν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης