Η Μπασκόνια και η Παρτίζαν σε διαφορετικά μέρη διεκδικούν τον ίδιο στόχο

Η Μπασκόνια και η Παρτίζαν σε διαφορετικά μέρη διεκδικούν τον ίδιο στόχο

Γιώργος Γαβριλάκης 10:11 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 11:24 - 08.03.2024

Στο Μιλάνο, η Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς έχει μεγάλη ανάγκη τη νίκη για να ενταχθεί στην δεκάδα της EuroLeague, ενώ η Μπασκόνια για την 28η αγωνιστική της Euroleague φιλοξενεί την Άλμπα στη Βιτόρια και θέλει τη νίκη για να παραμένει σε τροχιά Play In.

Ο κύριος όγκος των αγώνων της 28ης αγωνιστικής τοποθετήθηκε στην πρώτη μέρα αυτής, τότε που (μεταξύ άλλων) ο Ολυμπιακός νίκησε τη Βίρτους Μπολόνια. Η Παρασκεύη (8/3) όμως, ολοκληρώνει την εβδομαδιαία δράση της Euroleague και πέραν της αναμέτρησης του Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ κόντρα στην Βιλερμπάν, η διαδικασία ολοκληρώνεται με άλλα δύο ματς.

Η Μπασκόνια του Νίκου Ρογκαβόπουλου, υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου, σε ένα παιχνίδι που για τους Ισπανούς δεν υπάρχουν... επιλογές. Θέλουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα που βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, έτσι ώστε να συνεχίζουν να εντάσσονται στο γκρουπ των ομάδων των θέσεων 7-10 που θα προκριθούν στα Play In.

Η ομάδα της Βιτόρια αυτή τη στιγμή είναι μόνη της στην ένατη θέση (14-13), αλλά δεν είναι σε καμία περίπτωση εξασφαλισμένη. Ειδικά από τη στιγμή που η Παρτίζαν ακολουθεί με 13-14 και για να συνεχίσει να ακολουθεί και ενδεχομένως να προσπεράσει, θα πρέπει να νικήσει στο Μιλάνο.

Οι Σέρβοι φιλοξενούνται από την ομάδα του Ετόρε Μεσίνα που έχει απογοητεύσει με την μέχρι τώρα πορεία της και έχει πολλά σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά τη νίκη της επί της Ρεάλ Μαδρίτης έχασε από τη Βιλερμπάν και τώρα υποδέχεται την Παρτίζαν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής (8/3)

21:15 / Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν (NovaSports Prime)
21:30 / Μπασκόνια - Άλμπα Βερολίνου (NovaSports 5)
21:30 / Μιλάνο - Παρτίζαν (NovaSports 4)

Τα αποτελέσματα της Πέμπτης (7/3)

Αναντολού Εφές - Μπάγερν Μονάχου: 109-86
Μονακό - Ερυθρός Αστέρας: 98-80
Μακάμπι Τελ Αβίβ - Ζαλγκίρις: 83-76
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα: 78-88
Ρεάλ Μαδρίτης - Φενέρμπαχτσε: 79-89
Ολυμπιακός - Βίρτους Μπολόνια: 74-69

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!