Ο Αντετοκούνμπο μίλησε με τον Βεζένκοφ και αποκάλυψε τι είπαν μεταξύ τους (vid)

Ο Αντετοκούνμπο μίλησε με τον Βεζένκοφ και αποκάλυψε τι είπαν μεταξύ τους (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 09:36 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 13.03.2024

Ο Σάσα Βεζένκοφ είναι τραυματίας και δεν έπαιξε τη μέρα που οι Κινγκς διέλυσαν τους Μιλγουόκι Μπακς, παρά την πολύ καλή εμφάνιση του Αντετοκούνμπο, ο οποίος μετά τον αγώνα μίλησε για την συνάντησή του με τον Βούλγαρο rookie του Σακραμέντο.

Δυστυχώς, οι δυο τους δεν συναντήθηκαν στο παρκέ. Δεν αναμετρήθηκαν ο ένας με τον άλλον. Διότι, ο Σάσα Βεζένκοφ δεν έχει ξεπεράσει ακόμα τον τραυματισμό του στον αστράγαλο και κανείς δεν ξέρει με βεβαιότητα πότε θα είναι σε θέση να επιστρέψει στη δράση. Παρόλα, συνάντησε στο Σακραμέντο τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και μάλιστα, οι δυο τους είχαν μία συνομιλία, όπως ο Greek Freak αποκάλυψε.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για εκείνον που βρίσκεται εδώ», είπε ο δύο φορές MVP και πρωταθλητής ΝΒΑ το 2021, για τον rookie φόργουορντ που πρωταγωνίστηκε πέρσι σε ολόκληρη την EuroLeague με τον Ολυμπιακό και πλέον προσπαθεί να βρει τον δρόμο του στο κορυφαίο πρωτάθλημα.

«Του ευχήθηκα να ξεπεράσει σύντομα τον τραυματισμό του, να επιστρέψει δυνατός και να βοηθήσει την ομάδα του με κάθε πιθανό τρόπο», είπε ο Αντετοκούνμπο και ξεκαθάρισε πως «μιλήσαμε για αρκετή ώρα, ανταλλάξαμε απόψεις. Ο Σάσα πάντως, είναι ένας καταπληκτικός παίκτης, ξέρει πως ακριβώς παίζεται το μπάσκετ και επίσης είναι ένας εξαιρετικός τύπος για να τον έχεις στην ομάδα σου».

Και ναι μεν είναι χαρούμενος για τον Σάσα Βεζένκοφ, που κυνηγάει το όνειρό τους στις ΗΠΑ, όπως έκανε κι αυτός μία δεκαετία πριν, αλλά δεν είναι χαρούμενος για τις επιδόσεις των συμπαικτών του στη δική του προσπάθεια για το δεύτερο δακτυλίδι του πρωταθλητή.

Ο Αντετοκούνμπο ήταν απελπιστικά μόνος του (αγωνιστικά) στο Σακραμέντο, έβαλε 30 πόντους, αλλά κανείς άλλος παίκτης των Μπακς δεν σημείωσε πάνω από τους 11 του Μαλίκ Μπίσλεϊ και του Μπόμπι Πόρτις.

Μεγάλη νίκη των Τίμπεργουλβς στο Λ.Α. - Οι Πέισερς επικράτησαν των Θάντερ, εκτός εξάδας οι Σίξερς στην Ανατολή (vids)
NBA

09:17 - 13.03.2024

Μεγάλη νίκη των Τίμπεργουλβς στο Λ.Α. - Οι Πέισερς επικράτησαν των Θάντερ, εκτός εξάδας οι Σίξερς στην Ανατολή (vids)

Ο Άντονι Έντουαρντς ήταν ασταμάτητος (37 πόντοι) και οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς νίκησαν στο Λος Άντζελες τους Κλίπερς, που είδαν τον Κουάια Λέοναρντ να εγκαταλείπει με τραυματισμό. Οι Πέισερς νίκησαν τους Θάντερ στην Οκλαχόμα και σε συνδυασμό με την ήττα των Σίξερς στη Νέα Υόρκη, πλέον η Ιντιάνα συμπληρώνει την πρώτη εξάδα στην Ανατολή.

«Πρέπει να έχουμε όση ενέργεια έχουν και οι αντίπαλοί μας. Και πρέπει να βρούμε ρυθμό», είπε για το παιχνίδι ο 29χρονος σούπερ σταρ από την Ελλάδα με καταγωγή από τη Νιγηρία. «Αν δεν μπορέσουμε να το κάνουμε, θα έχουμε πρόβλημα», όπως είχαν κόντρα στους Κινγκς που ηττήθηκαν με 35 πόντους διαφορά.