Η ξεχωριστή κίνηση του Κουζέλογλου για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη στις τοιχογραφίες των αποδυτηρίων της ΑΕΚ (pic)

Γιάννης Κουζέλογλυο

Η ξεχωριστή κίνηση του Κουζέλογλου για τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη στις τοιχογραφίες των αποδυτηρίων της ΑΕΚ (pic)

Χρήστος Τσάλτας 18:22 - 14.09.2023 / Ανανεώθηκε: 18:22 - 14.09.2023

Ο Γιάννης Κουζέλογλου δεν ξεχνάει στιγμή τον Αλέξανδρο Βαρυτιμιάδη και «τιμάει» τη μνήμη του, μέσα από μικρές, αλλά πολύ σημαντικές κινήσεις που δείχνουν πολλά.

Ο Αλέξανδρος Βαρυτιμιάδης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 29 ετών, στις 7 Μαϊου του 2023, «νικημένος» από τον καρκίνο. Όλα αυτά τα χρόνια έδινε μεγάλη μάχη, χωρίς να χάνει το χαμόγελό του και την διάθεσή του για ζωή.

Για τους ανθρώπους που βρίσκονταν πολύ κοντά του όλα αυτά τα χρόνια, η είδηση του θανάτου του, τους βύθισε στο πένθος, όμως την ίδια στιγμή φροντίζουν να κρατούν τη μνήμη του ζωντανή, με κάθε τρόπο.

Όχι μόνο μέσα από ποσταρίσματα στα social media, που θυμίζουν στιγμές που πέρασε ο Θεσσαλονικιός άσος κατά τη διάρκεια της ζωής του, αλλά και με μικρές κινήσεις, με πολύ μεγάλη σημασία.

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι και ο Γιάννης Κουζέλογλου. Ο νέοας φόργουορντ της ΑΕΚ ήταν από τους ανθρώπους που βρίσκονταν πολύ κοντά στον Βαρυτιμιάδη, καθώς οι δυο τους συνδέονταν με στενή φιλία όλα αυτά τα χρόναι. Έτσι, ο «Κουζ» δεν ξέχασε τον άλλοτε άσο του ΠΑΟΚ και των Τρικάλων, τώρα που βιώνει μια από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα του.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας μάλιστα, οι παίκτες του Ζοάν Πλάθα ζωγράφισαν τους τοίχους γύρω από τα αποδυτήρια στο κλειστών των Λιοσίων, με τον Κουζέλογλου να τιμάει για ακόμα μια φορά τη μνήμη του φίλου του. Πώς; Μέσα από μια τοιχογραφία που έγραφε «για πάντα Κουζ, Βάρυ 23». «Βάρυ» ήταν το χαϊδευτικό του Αλέξανδρου Βαρυτιμιάδη, ενώ 23 ήταν ο αριθμός που φορούσε στα χρόνια που αγωνιζόταν.