Ισπανός προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 6 ανηλίκων!

Μπάλα μπάσκετ

i

Μπάλα μπάσκετ / © Intime

Ισπανός προπονητής κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση 6 ανηλίκων!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 20:11 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 19:09 - 18.05.2024

Ένας 28χρονος προπονητής από την Ισπανία βρίσκεται αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες, καθώς 6 ανήλικοι τον κατήγγειλαν για σεξουαλική κακοποίηση!

Αντιμέτωπος με ποινή φυλάκισης 47 ετών είναι ένας 28χρονος Ισπανός προπονητής μπάσκετ, που κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση έξι ανηλίκων από το 2015 έως και το 2021.

Ένας 28χρονος Ισπανός προπονητής μπάσκετ από τη Μαγιόρκα, που εργαζόταν σε ακαδημίες μπάσκετ της πόλης, κατηγορείται για τη σεξουαλική κακοποίηση έξι ανηλίκων από το 2015 έως και το 2021, όταν και συνελήφθη, με το κατηγορητήριο να είναι βαρύτατο, όπως και οι ποινές που τον περιμένουν εάν κριθεί ένοχος.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ Europa Press η τοπική εισαγγελία έχει ζητήσει να καταδικαστεί σε φυλάκιση για 47 χρόνια, ενώ το Diaro de Mellorca αναφέρει πως ο κατηγορούμενος θα χρειαστεί να καταβάλει αποζημίωση ύψους 9.000 έως 24.000 ευρώ σε κάθε ένα από τα θύματά του.

Παράλληλα, με βάση τα ισχύοντα περιοριστικά μέτρα που του επιβλήθηκαν, δεν μπορεί να πλησιάσει κανένα από τα παιδιά σε απόσταση μικρότερη του ενός χιλιομέτρου.

Βάσει των όσων έχουν γίνει γνωστά, ο 28χρονος προσπαθούσε να πείσει τα παιδιά που προπονούσε ότι ήταν ένας πολύ ισχυρός άνδρας, ενώ εμφανιζόταν σε διάφορα παιδικά πάρτι, μετέφερε τους αθλητές του με το προσωπικό του όχημα και τους άγγιζε απρεπώς ή καλούσε τα παιδιά στο σπίτι του για να παίξουν video games.

Ο κατηγορούμενος φέρεται ακόμα να είχε εκθέσει τα εν λόγω παιδιά σε πορνογραφικό υλικό και να τα ανάγκαζε να τον ακουμπήσουν στα γεννητικά όργανα, σημειώνοντας πως «αυτό κάνουν οι φίλοι μεταξύ τους».

Μένει να δούμε πώς θα ολοκληρωθεί η υπόθεση και το εάν κριθεί ένοχος ο 28χρονος, με τις ποινές σε αυτή την περίπτωση να αναμένονται βαρύτατες!