Καστρίτης ενόψει Τρέντο: «Όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση, να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Γιάννης Καστρίτης

Καστρίτης ενόψει Τρέντο: «Όλα είναι ανοιχτά για την πρόκριση, να είμαστε συγκεντρωμένοι»

Ο Άρης αγωνίζεται κόντρα στην Τρέντο στο Nick Galis Hall (7/2, 20:00) σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα καθώς θα κριθεί η πρόκριση στα Play In του Eurocup.

Ο Άρης μπορεί να πέτυχε θρίαμβο την Δευτέρα (5/2) στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό ωστόσο δεν μπορεί να έχει εκεί το μυαλό του. Αγωνίζεται κόντρα στην Τρέντο στο Nick Galis Hall (7/2, 20:00), σε έναν πολύ σημαντικό αγώνα καθώς θα κριθεί η πρόκριση στα Play In του Eurocup ίσως και η κατάληψη της 4ης θέσης. 

Σημαντικό ρόλο θα παίξουν και τα αποτελέσματα των αποψινών αγώνων καθώς Αν η Τουρκ Τέλεκομ επικρατήσει της Σλασκ στην Πολωνία ο Άρης θα εξασφαλίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurocup. Επίσης, αν η Μπουργκ νικήσει την Ουλμ, τότε με νίκη επί της Τρέντο, οι «κίτρινοι» κατακτήσουν και την θέση η οποία θα τους δώσει το πλεονέκτημα έδρας στα Play In.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη:

«Αυτό είναι το τελευταίο παιχνίδι της κανονικής περιόδου, στην έδρα μας. Όλα είναι ακόμα ανοιχτά όσον αφορά την πρόκριση και την κατάταξη στον όμιλο και πρέπει να ανταγωνιστούμε μια ομάδα που παλεύει για τους στόχους της. Θέλουμε να είμαστε συγκεντρωμένοι και γεμάτοι ενέργεια σε κάθε κατοχή, ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στο τέλος του παιχνιδιού».

Για τον τελικό κόντρα στην Τρέντο μίλησε και ο Ανδρέας Καλόγηρος που ήταν καθοριστικός στην μεγάλη νίκη του Άρη επί του Παναθηναϊκού. Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Φτάνουμε στο τέλος μιας πολύ συναρπαστικής κανονικής περιόδου στο BKT EuroCup. Το παιχνίδι με την Τρέντο είναι για εμάς σαν τελικός και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να το κερδίσουμε, να πετύχουμε έναν μεγάλο στόχο, την πρόκριση στον επόμενο γύρο. Εμείς Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια, αλλά πρέπει να έχουμε ενέργεια στην άμυνά μας, για να κερδίσουμε μια πολύ καλή ομάδα. Είναι μια μεγάλη μάχη που θα δώσουμε με τους φιλάθλους μας στο πλευρό μας, καθώς περιμένουμε μια κατάμεστη αρένα αύριο».

Βρέθηκε ο πιτσιρικάς με τις πατερίτσες - Αύριο θα μπει στο γήπεδο με τους παίκτες του Άρη
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:32 - 06.02.2024

Βρέθηκε ο πιτσιρικάς με τις πατερίτσες - Αύριο θα μπει στο γήπεδο με τους παίκτες του Άρη

Η ΚΑΕ Άρης έψαξε και βρήκε τον νεαρό φίλο της ομάδας που πήγε με πατερίτσες στο αεροδρόμιο προκειμένου να αποθεώσει την ομάδα του μετά το «διπλό» επί του Παναθηναϊκού AKTOR.