Ο Ντόντσιτς με το... ραβδί και χωρίς να βλέπει δημιούργησε άλλη μία στιγμή μαγείας με μία περίτεχνη ασίστ (vid)
i

printscreen

Ο Ντόντσιτς με το... ραβδί και χωρίς να βλέπει δημιούργησε άλλη μία στιγμή μαγείας με μία περίτεχνη ασίστ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:50 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 10:54 - 28.12.2023

Οι Μάβερικς έχασαν στο Ντάλας από τους Καβαλίερς, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Λούκα Ντόντσιτς απέτυχε στην προσπάθειά του να εντυπωσιάσει για μία ακόμα φορά το κοινό που τον παρακολουθούσε.

O απρόβλεπτος -για τις άμυνες- τρόπος παιχνιδιού του Λούκα Ντόντσιτς δημιουργεί αξιομνημόνευτες φάσεις πάνω στο παρκέ σε μόνιμη βάση. Είτε οι Ντάλας Μάβερικς είναι συνολικά αποτελεσματικοί και παίρνουν νίκες, είτε τις μέρες που δεν βρίσκουν τον δρόμο προς την επιτυχία, όπως τα ξημερώματα της Πέμπτης (28/12) που έχασαν στην έδρα τους από τους αποδεκατισμένους Κλίβελαντ Καβαλίερς

Ο Σλοβένος σταρ έβαλε 39 πόντους, αλλά ήταν απελπιστικά μόνος του για λογαριασμό των Τεξανών και οι Καβς ναι μεν δέχθηκαν πολλούς πόντους απ' αυτόν, αλλά με τον τρόπο που αμύνθηκαν δυσκόλεψαν σε μεγάλο βαθμό την γενικότερη δημιουργία του. Άλλωστε, δε έκανε ούτε καν double double. Είμαι μονοψήφιο αριθμό ριμπάουντ (7) και μόλις 6 ασίστ. 

Μία όμως, από τις τελικές του πάσες πάντως, ήταν... υπέροχη. Ξεκίνησε με την πρόθεση να ολοκληρώσει το lay up του, αλλά την τελευταία στιγμή, αποφάσισε να αλλάξει τις προθέσεις του και τελικά με μία απίστευτη πάσα χωρίς να βλέπει βρήκε τον συμπαίκτη του Σεθ Κάρι μόνο του στην γωνία, έξω από τη γραμμή του τριπόντου. 

Τα highlights από το παρ' ολίγον triple double του Αντετοκούνμπο με 83% ποσοστό ευστοχίας! (vid)
NBA

08:31 - 28.12.2023

Τα highlights από το παρ' ολίγον triple double του Αντετοκούνμπο με 83% ποσοστό ευστοχίας! (vid)

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, αυτή τη φορά, δεν άφησε περιθώρια στους αντιπάλους του και με 32 πόντους, 10 ριμπάουντ και 8 ασίστ οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη (144-122) επί των Μπρούκλιν Νετς. Μάλιστα, σε αυτή την πορεία είχε 10/12 σουτ!

Και ο μεγάλος αδελφός του Στέφεν Κάρι, που έχει και αυτός τον... τρόπο του με τα μακρινά σουτ, ευστόχησε. Κι έτσι καταγράφηκε άλλο ένα σπουδαίο στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον Luka Magic. 

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!