Άνοιξε ο εναέριος χώρος στο Ισραήλ και ταξιδεύει κανονικά για Βελιγράδι η Μακάμπι

Μακάμπι Τελ Αβίβ

i

Photo by Seffi Magriso/Euroleague Basketball via Getty Images

Άνοιξε ο εναέριος χώρος στο Ισραήλ και ταξιδεύει κανονικά για Βελιγράδι η Μακάμπι

Ελένη Ανδρικοπούλου 11:41 - 14.04.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 14.04.2024

Η αποστολή της Μακάμπι Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει κανονικά (εκτός απροόπτου) για το Βελιγράδι, ενόψει του αγώνα με τη Μπασκόνια (16/4, 20:00) για τα play-in της Ευρωλίγκας.

Κατά τις νυχτερινές ώρες του Σάββατου (13/4) το Ιράν πραγματοποίησε την πρώτη του ευθεία επίθεση κατά του Ισραήλ εξαπολύοντας σμήνος αποτελούμενο από περισσότερα από 300 εκρηκτικά drones και πυραύλους κατά των εδαφών του. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το Ισραήλ να κλείσει τον εναέριο χώρο του από τις 00:30.

Έτσι, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η οποία είχε επιστρέψει στη βάση της καθώς είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα του Ισραήλ, απέναντι στη Χάποελ Χολόν είχε εγκλωβιστεί. Κάτι που έθεσε σε αμφιβολία τον αγώνα της με την Μπασκόνια (16/4, 20:00) για τα play-in της Euroleague μιας και ήταν αβέβαιο αν θα μπορέσει να ταξιδέψει στο Βελιγράδι.

Σε ποια πόλη και με πόσο κόσμο της Μακάμπι θα παίξει ο Παναθηναϊκός αν βρει μπροστά του τους Ισραηλινούς
EUROLEAGUE

08:57 - 14.04.2024

Σε ποια πόλη και με πόσο κόσμο της Μακάμπι θα παίξει ο Παναθηναϊκός αν βρει μπροστά του τους Ισραηλινούς

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα Playoffs της Euroleague, όμως άγνωστο είναι το πόσο κόσμο θα έχει στο πλευρό της, ενώ σίγουρο δεν είναι ούτε το σε ποιο γήπεδο του Βελιγραδίου θα παίξει!

Λίγες ώρες αργότερα ωστόσο κι ενώ τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα, η αρχή αεροδρομίων με επίσημη ανακοίνωσή της, τόνισε πως ο εναέριος χώρος άνοιξε και πάλι (το πρωί στις 7:30, τοπική ώρα) της Κυριακής (14/4) και το αεροδρόμιο Μπεν Γκουριόν λειτουργεί ξανά με περιορισμένο ωστόσο πτητικό πρόγραμμα και σημαντικές διαφοροποιήσεις στις ώρες.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, η Μακάμπι θα μπορέσει να ταξιδέψει κανονικά το βράδυ της Κυριακής στο Βελιγράδι για το ματς με τους Βάσκους, αν δεν προκύψει φυσικά κάτι άλλο τις επόμενες ώρες.

Θυμίζουμε ότι ο νικητής θα τερματίσει στην 7η θέση και θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα playoffs της EuroLeague.