Στο μπάσκετ κορυφαίοι στη ζωγραφική άσχετοι - Δεν... πιάνει το χέρι του Χάουαρντ και του Μονέκε (vid)

Στο μπάσκετ κορυφαίοι στη ζωγραφική άσχετοι - Δεν... πιάνει το χέρι του Χάουαρντ και του Μονέκε (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 15:30 - 08.03.2024 / Ανανεώθηκε: 15:39 - 08.03.2024

O Mάρκους Χάουαρντ κάνει μόνο για τα τρίποντα, γιατί με την ζωγραφική δεν το.. χει! Προσπάθησε να κάνει το πορτραίτο του Τσίμα Μονέκε, αλλά απέτυχε παταγωδώς. Το ίδιο και ο φόργουορντ της Μπασκόνια, όταν προσπάθησε να αποτυπώσει στο χαρτί τον συμπαίκτη του...

Στο... ατελιέ της EuroLeague εμφανίστηκαν ο Μάρκους Χάουαρντ και ο Τσίμα Μονέκε. Δύο από τους πρωταγωνιστές της Μπασκόνια, άφησαν στην άκρη τις συνεργασίες τους στο παρκέ και δέχθηκαν μία πρόκληση: Να ζωγραφίσουν ο ένας το πορτραίτο του άλλου!

Κι ενώ πάνω στο παρκέ και ο Αμερικανός γκαρντ και ο Νιγηριανός φόργουορντ έχουν πολλά χαρίσματα, στον... καμβά υποφέρουν. Ο Χάουαρντ έπιασε πρώτος τον μαρκαδόρο και ξεκίνησε να ζωγραφίζει τον συμπαίκτη του, που καθόταν απέναντί του. Το έκανε με στυλ που θα ζήλευε ένα παιδί του νηπιαγωγείου, αλλά θα κορόιδευε ένα μεγαλύτερο -των πρώτων τάξεων του δημοτικού.

Το σκίτσο ήταν τραγικό, ενώ ο Χάουαρντ δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να αποτυπώσει το μαλλί του Μονέκε που είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό, αλλά και... περίπλοκο.

Θεωρητικά, ο δεύτερος είχε πιο εύκολο έργο, αλλά ούτε αυτός παρουσίασε κάποιο ιδιαίτερο καλλιτεχνικό χάρισμα. Έφτιαξε πρόχειρα και χωρίς έμπνευση την αφάνα του Χάουαρντ, πρόσθεσε άτσαλα λίγο μούσι και τέλος. Άστοχος κι αυτός!

Πάντως, στον αγωνιστικό χώρο και στο πεδίο τους, το μπάσκετ, τα καταφέρνουν εντυπωσιακά. Ο Τσίμα Μονέκε είναι από τους πιο βελτιωμένους παίκτες της τρέχουσας σεζόν και καταγράφει στη στατιστική του 14,2 πόντους και 7,1 ριμπάουντ μέσο όρο, ενώ ο Μάρκους Χάουαρντ είναι από τους πιο αποτελεσματικούς σκόρερ σε όλη τη λίγκα. Έχει 18,6 πόντους και μόνο ο Μάικ Τζέιμς της Μονακό (19,2 πόντοι) έχει περισσότερους από αυτόν.

O πρώτος προπονητής του Μάικ Τζέιμς στην Ευρώπη: «Έπαιζε στην Κροατία σε σχολικά γήπεδα για την διαμονή και το φαγητό του»
EUROLEAGUE

13:59 - 08.03.2024

O πρώτος προπονητής του Μάικ Τζέιμς στην Ευρώπη: «Έπαιζε στην Κροατία σε σχολικά γήπεδα για την διαμονή και το φαγητό του»

Ο Ντάνιελ Γιούσουπ ήταν ο προπονητής της Ζάγκρεμπ το 2012, όταν ο Μάικ Τζέιμς βρέθηκε για πρώτη φορά στη ζωή του στην Ευρώπη και τώρα βλέποντάς τον να γίνεται ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην EuroLeague θυμήθηκε «τις παιδικές αρρώστιες που πέρασε στην Κροατία» και «τα... αστεία χρήματα που έπαιρνε».

Άλλωστε, ο σταρ της Μονακό, πλέον, έχει περισσότερους πόντους (συνολικά) από οποιονδήποτε άλλον στην ιστορία της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

🔴Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Βιλερμπάν και όλη τη δράση της Παρασκευής

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!