Ντάντε Έξουμ: Απέφυγε να χειρότερα, ανακούφιση στην Παρτίζαν

Ντάντε Έξουμ - Ροντρίγκ Μπομπουά

i

© twitter: KK Partizan

Ντάντε Έξουμ: Απέφυγε να χειρότερα, ανακούφιση στην Παρτίζαν

Sportal newsroom 18:12 - 28.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:24 - 28.04.2023

Ο Ντάντε Έξουμ φαίνεται πως δεν έχει κάποιον πολύ σοβαρό τραυματισμό, με τους ανθρώπους της Παρτίζαν να ανακουφίζονται με τα πρώτα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Αυστραλός.

Ο Ντάντε Έξουμ δέχτηκε μία λαβή… τζούντο από τον Γκερσόν Γιαμπουσέλε και βρέθηκε στο παρκέ, με τον Αυστραλό αποχωρεί υποβασταζόμενος από το παρκέ, ενώ στην επιστροφή της αποστολής στο Βελιγράδι περπατούσε με πατερίτσες.

Παρόλα αυτά, όπως αναφέρει το Sportal της Σερβίας, υπάρχει ανακούφιση στην Παρτίζαν με την κατάσταση του Ντάντε Έξουμ. Ο Αυστραλός υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες δεν έδειξαν ότι έχει υποστεί κάποιο κάταγμα, συνεπώς έχει αποφύγει κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Μέσα στην ημέρα αναμένεται και η τελική γνωμάτευση του ιατρικού επιτελείου, ώστε να αποφασιστεί πότε θα είναι έτοιμος Ντάντε Έξουμ να παίξει και να ενισχύσει την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Πέραν των «ιατρικών», μέσα στη μέρα αναμένεται και η ανακοίνωση της τιμωρίας των εμπλεκομένων στα επεισόδια της Μαρδίτης, με την τρίτη αναμέτρηση ανάμεσα σε Παρτίζαν και Ρεάλ να είναι κυριολεκτικά στον αέρα, καθώς δεν ξέρουμε ακόμα με πόσους παίκτες θα μπορέσουν να αγωνιστούν οι ομάδες.