Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει φιέστα στα πρότυπα του NBA!

Οι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια του ΣΕΦ

i

© Glomex

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζει φιέστα στα πρότυπα του NBA!

Aχιλλέας Μαυροδόντης 15:09 - 17.06.2023 / Ανανεώθηκε: 15:09 - 17.06.2023

Το ΣΕΦ θα φορέσει τα γιορτινά του σήμερα, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να ετοιμάζονται να παρουσιάσουν κάτι υπέροχο στον κόσμο, ο οποίος θα γιορτάσει μαζί με την ομάδα το πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός είναι ο νταμπλούχος Ελλάδας για την σεζόν 2022-23, με τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται για ένα φαντασμαγορικό πάρτι στο ΣΕΦ, το οποίο θα ικανοποιήσει άπαντες που θα δώσουν το «παρών» στο φαληρικό στάδιο. 

Η ομάδα του Πειραιά ετοιμάζεται πυρετωδώς για ένα υπέροχο θέαμα το βράδυ του Σαββάτου (17/6) στο ΣΕΦ, με τις προετοιμασίες να είναι ασταμάτητες, για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 

Το ΣΕΦ θα είναι κατάμεστο, καθώς λιγότερα από 150 εισιτήρια απομένουν τη στιγμή που μιλάμε για την φιέστα, ενώ οι πρόβες ολοκληρώθηκαν αργά τα ξημερώματα, προκειμένου όλα να λειτουργήσουν στην εντέλεια. 

Το ΣΕΦ θα είναι κατακόκκινο, με την ΚΑΕ Ολυμπιακός να έχει προμηθευτεί πολλούς προβολείς και νέα φώτα για την φιέστα, ενώ μια μεγάλη εξέδρα έχει στηθεί στο κέντρο του γηπέδου, προκειμένου να ανεβούν εκεί οι παίκτες, οι προπονητές και το επιτελείο του συλλόγου και να σηκώσουν το τρόπαιο του πρωταθλήματος. 

Στον Ολυμπιακό θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν με εντυπωσιακό τρόπο και να ευχαριστήσουν όλους τους φιλάθλους που θα δώσουν το παρών στο ΣΕΦ, ενώ η φαντασμαγορική φιέστα είναι και ο τρόπος να δείξει η ομάδα την ευγνωμοσύνη της στον κόσμο, που φέτος έκανε καμίνι το φαληρικό στάδιο σε δεκάδες αγώνες. 

Εξάλλου μην ξεχνάμε πως ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε δώσει το μήνυμά του στον κόσμο κατά την άφιξη της ομάδας στο ΣΕΦ μετά το ματς του ΟΑΚΑ. «Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Κρατήστε κάτι και για το Σάββατο! Σας θέλουμε και το Σάββατο κοντά μας», ήταν το μήνυμα του Κώστα Παπανικολάου προς τον κόσμο του Ολυμπιακού ενόψει της… νέας μεγάλης γιορτής στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Το σχετικό βίντεο του Κώστα Παπανικολάου: 

Εξάλλου αυτή η φιέστα είναι και ακόμα μια ευκαιρία ο κόσμος να στείλει το δικό του μήνυμά στον σταρ της ομάδας, Σάσα Βεζένκοφ, τον οποίο δεν θέλει σε καμία περίπτωση να δει την επόμενη σεζόν να παίζει στο Σακραμέντο και παράλληλα να συμβάλει στην μεγάλη προσπάθεια της διοίκησης να τον κρατήσει στο μεγάλο Λιμάνι.