Χωρίς Γκραντ, Αντετοκούνμπο και Πετρούσεφ το ντέρμπι - Οι 12άδες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Χωρίς Γκραντ, Αντετοκούνμπο και Πετρούσεφ το ντέρμπι - Οι 12άδες Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού

Ηλίας Λαλιώτης 19:27 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:36 - 15.04.2024

Με τις απουσίες που είχαν γίνει γνωστές από το μεσημέρι της Δευτέρας θα παραταχθούν Παναθηναϊκός AKTOR και Ολυμπιακός στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR υποδέχεται τον Ολυμπιακό (20:15) στο έβδομο φετινό ντέρμπι της σεζόν και τρίτο για τη Basket League, θέλοντας το 3 στα 3 που θα του σφραγίσει οριστικά το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs.

Στην προσπάθεια αυτή ο Εργκίν Αταμάν έχει να αντιμετωπίσει δύο πολύ σημαντικά προβλήματα.

Ο Τούρκος τεχνικός δεν έχει στη διάθεσή του τους Τζέριαν Γκραντ και Κώστα Αντετοκούνμπο, τους δύο καλύτερους παίκτες του στην άμυνα, δηλαδή. Ο Αμερικανός ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ ο Έλληνας σέντερ από ίωση.

Έτσι, στη 12άδα βρέθηκαν οι Δημήτρης Μωραΐτης και Λευτέρης Μαντζούκας.

Από την άλλη πλευρά ο Ολυμπιακός δεν έχει τον Φιλίπ Πετρούσεφ, που δεν είναι έτοιμος, αλλά και τους Νίκολα Μιλουτίνοφ, Ίγκνας Μπραζντέικις και Λουκ Σίκμα, που δεν είναι δηλωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι δύο δωδεκάδες:

Παναθηναϊκός AKTOR (Αταμάν): Καλαϊτζάκης, Βιλντόζα, Μωραΐτης, Μπαλτσερόφσκι, Σλούκας, Παπαπέτρου, Ναν, Λεσόρ, Γκριγκόνις, Ερνανγκόμεθ, Μήτογλου, Μαντζούκας.

Ολυμπιακός (Μπαρτζώκας): Ουόκαπ, Ουίλιαμς-Γκος, Ράιτ, Κάνααν, Λούντζης, Λαρεντζάκης, Μήτρου-Λονγκ, Φαλ, Παπανικολάου, Πίτερς, Τανούλης, ΜακΚίσικ.