Ο Παναθηναϊκός AKTOR για πρώτη φορά δεύτερος στην regular season της Euroleague

Ο Παναθηναϊκός AKTOR για πρώτη φορά δεύτερος στην regular season της Euroleague

Χρήστος Τσάλτας 23:07 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:11 - 11.04.2024

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το καθήκον του απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, έφτασε στη νίκη και έκλεισε ιδανικά την regular season και παράλληλα έφτασε σε μια μοναδική επίδοση.

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε η regular season για τον Παναθηναϊκό AKTOR, ο οποίος επικράτησε της Άλμπα Βερολίνου στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και κλείδωσε το πλεονέκτημα έδρας στα playoffs της Euroleague. Οι πράσινοι με τη νίκη αυτή ανέβηκαν στο 23-11, στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, κλείνοντας το πρώτο κομμάτι της σεζόν με 5 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, όπως είχε ζητήσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Το «τριφύλλι» επιστρέφει στα playoffs της διοργάνωσης, εξασφαλίζοντας παράλληλα και πλεονέκτημα έδρας, κάτι που είχε συμβεί και τη σεζόν 2017-18, όταν και τερμάτισε στην 4η θέση της κατάταξης και βρήκε απέναντί του την Ρεάλ Μαδρίτης, του Λούκα Ντόντσιτς, η οποία κατέκτησε τον τίτλο μετέπειτα.

Green hell το ΟΑΚΑ, Green Freak ο Αντετοκούνμπο και ο Παναθηναϊκός του αφηνιασμένου Ναν ετοιμάζεται για... Βερολίνο!
EUROLEAGUE

23:05 - 11.04.2024

Green hell το ΟΑΚΑ, Green Freak ο Αντετοκούνμπο και ο Παναθηναϊκός του αφηνιασμένου Ναν ετοιμάζεται για... Βερολίνο!

Ο Παναθηναϊκός AKTOR τα... χρειάστηκε απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, αλλά με τον Κέντρικ Ναν να κάνει νέο ρεκόρ καριέρας με 28 πόντους, τον Κώστα Αντετοκούνμπο να γυρνάει το ματς με την ενέργειά του και το ΟΑΚΑ να «κοχλάζει», έφτασε στη νίκη (84-75) και στη δεύτερη θέση της EuroLeague.

Πριν το Final 4 της Euroleague οι Μαδριλένοι κατάφεραν να περάσουν το εμπόδιο των «πράσινων» με 3-1 στη σειρά των playoffs.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR όχι απλώς επιστρέφει σε διαδικασία αγώνων playoffs, αλλά το έκανε και με μια ιστορική επίδοση. Αυτό γιατί τερμάτισε για πρώτη φορά στην δεύτερη θέση της regular season της Euroleague, με το υπάρχον φορμάτ του πρωταθλήματος των 30 αγωνιστικών. Η άφιξη του Εργκίν Αταμάν το περασμένο καλοκαίρι αλλά και οι μεταγραφές παικτών όπως ο Κώστας Σλούκας, ο Ματίας Λεσόρ, ο Κέντρικ Ναν ανέβασαν επίπεδο τους «πράσινους», που έδειξαν την ποιότητα και τον χαρακτήρα τους την κρίσιμη ώρα.

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Άλμπα και όλη τη δράση της Πέμπτης