Γιατί η Πάντερ φορούσε εμφάνιση της Euroleague στο Eurocup!

Γιατί η Πάντερ φορούσε εμφάνιση της Euroleague στο Eurocup!

Γιάννης Πάλλας 16:28 - 13.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:36 - 13.03.2024

Η Γερμανίδα Αν Πάντερ στην αναμέτρηση Μπουργκ-Προμετέι φόρεσε την εμφάνιση της Euroleague και όχι εκείνη του Eurocup που φορούσαν οι συνάδελφοι της Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Κρίσταπς Κοσταντίνοφς

Αίσθηση προκάλεσε η εμφάνιση της Γερμανίδας ρέφερι Αν Πάντερ στον αγώνα του Eurocup ανάμεσα στην Μπουργκ και την Προμετέι στη Γαλλία το βράδυ της Τρίτης (12/3), όπου έκανε τη... διαφορά από τους συναδέλφους της Μιλιβόγιε Γιόβτσιτς και Κρίσταπς Κοσταντίνοφς!

Η Πάντερ φορούσε την εμφάνιση των διαιτητών της Euroleague και όχι του Eurocup, όπως οι δυο άλλοι διαιτητές με αποτέλεσμα να έχει προκληθεί μεγάλη σύγχυση αρχικά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportal η διαιτητής από τη Γερμανία το έκανε αυτό γιατί ξέχασε την εμφάνιση της! Ναι καλά διαβάζετε. Δεν πήρε στις αποσκευές της την εμφάνιση του Eurocup με αποτέλεσμα να βάλει την εμφάνιση της Euroleague.

Βέβαια, εκεί ανακύπτει πλέον ένα άλλο θέμα που προκαλεί απορίες. Οι διαιτητές τόσο στην Euroleague, όσο και στο Eurocup έχουν δυο εμφανίσεις που τις μεταφέρουν στις αποσκευές τους για τους αγώνες. Μια ανοικτού χρώματος και μια πιο σκούρα έτσι ώστε ανάλογα με τις φανέλες των αγωνιζόμενων ομάδων να επιλέγουν την δική τους εμφάνιση.

Στην περίπτωση της Πάντερ, είναι απορίας άξιον γιατί εφόσον ξέχασε την εμφάνιση της δεν επέλεξε να βάλει την πιο σκούρα, ώστε να είναι πιο κοντά στους χρωματισμούς με τους δυο συναδέλφους της.

Πετρούσεφ: «Ξέρω τι σημαίνει για τους φιλάθλους η κόντρα με τον Παναθηναϊκό» (vid)
EUROLEAGUE

15:35 - 13.03.2024

Πετρούσεφ: «Ξέρω τι σημαίνει για τους φιλάθλους η κόντρα με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Ο Φιλίπ Πετρούσεφ ως παίκτης του Ολυμπιακού, θα παίξει για τρίτη φορά κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά και ως Σέρβος, τέως αθλητής του Ερυθρού Αστέρα, ξέρει καλά από «καυτά ντέρμπι αιωνίων».

Όπως και να ‘χει, η εικόνα της Γερμανίδας ρέφερι προκάλεσε πολλές συζητήσεις και είναι σίγουρο ότι θα της γίνει σύσταση, προκειμένου να μην επαναληφθεί ανάλογο φαινόμενο στο μέλλον.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Η απόλυτη ανάλυση του ντέρμπι με φόντο την μάχη της 4άδας στη Euroleague