Σκούπα ή.... παράταση στη «μάχη» της τρίτης θέσης για Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Μίρο Μπίλαν

Σκούπα ή.... παράταση στη «μάχη» της τρίτης θέσης για Περιστέρι και ΠΑΟΚ

Χρήστος Τσάλτας 08:03 - 10.06.2023

Το Περιστέρι υποδέχεται τον ΠΑΟΚ (19:15) στο Game 3 των μικρών τελικών, με την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη να έχει σαν στόχο να τελειώσει τη... δουλειά απόψε, την ώρα που ο «δικέφαλος» του Βορρά» θέλει να μείνει ζωντανός στη σειρά.

Στο Game 2 της σειράς, στο PAOK Sports Arena, το Περιστέρι πέρασε εμφατικά. Το τελικό 81-64 αποτύπωσε πλήρως την κυριαρχία της ομάδας του Βασίλη Σπανούλη, που ήταν σοβαρή και έμανε τη «δουλειά» με τον καλύτερο τρόπο. Μια «δουλειά» την οποία θέλει να τελειώσει το απόγευμα του Σαββάτου.

Η ομάδα των δυτικών προαστίων αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ, στο Game 3 των μικρών τελικών και στόχος έιναι να κλείσει τη σειρά με 3-0. Η ομάδα των δυτικών προαστίων θέλει να κρατήσει τον ενθουσιασμό των προηγούμενων δύο αγώνων και να χτίσει πάνω σε αυτόν.

Ο Βασίλης Σπανούλης από την πλευρά του απηύθυνε κάλεσαμ στον κόσμο του Περιστερίου, ώστε να γεμίσει το κλειστό «Α.Παπανδρέου» για να δώσει ώθηση στους παίκτες του.

«Θέλουμε πολύ σ’ αυτό το παιχνίδι ο κόσμος να γεμίσει το γήπεδο, ώστε να κάνει τον μεγαλύτερο στόχο πραγματικότητα και να χειροκροτήσει τους παίκτες για την τεράστια προσπάθεια που έκαναν φέτος. Η ομάδα μετά από 20 χρόνια βρίσκεται ξανά στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά. Χρειαζόμαστε τη βοήθεια του κόσμου, να χειροκροτήσει και να σπρώξει τα παιδιά στη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, κάτι που θα σημάνει την κατάκτηση της 3ης θέσης του πρωταθλήματος. Αυτό άλλωστε θα αποτελέσει και την επιβράβευση των κόπων μας για όλη αυτή τη χρονιά», είπε ο προπονητής του Περιστερίου.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΟΚ παίζει το τελευταίο του χαρτί για να κρατήσει ζωντανή τη σεζόν του. Η ομάδα του Φώτη Τακιανού βρίσκεται με την... πλάτη στον τοίχο, μετά το 2-0 με το οποίο έχει διαμορφωθεί η σειρά και ο Έλληνας προποnητής θέλει να δει από τους παίκτες του να βγάζουν αντίδραση στην αναμέτρηση του Σαββάτου.

Κακλαμανάκης: «Θέλει μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψουμε την κατάσταση»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

20:02 - 09.06.2023

Κακλαμανάκης: «Θέλει μεγάλη προσπάθεια να ανατρέψουμε την κατάσταση»

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης αναλύει τον τρίτο μικρό τελικό του ΠΑΟΚ με το Περιστέρι (10/6, 19:15, ΕΡΤ 3) στο κλειστό «Α. Παπανδρέου» εξηγώντας τι χρειάζεται για να αντιστρέψει την κατάσταση ο «δικέφαλος»

Ο Τζόρνταν Σάιμπερτ αντιμετώπισε ενοχλήσεις στη μέση και δεν πήρε μέρος στην προπόνηση της Παρασκευής, όμως ταξίδεψε κανονικά με την υπόλοιπη αποστολή.

Ο Δημήτρης Κακλαμανάκης, από την πλευρά του, αναγνώρισε τον βαθμό δυσκολίας του αγώνα, λέγοντας. «Είχαμε από την αρχή αυτής της σειράς το μειονέκτημα της έδρας και μετά το αποτέλεσμα του δεύτερου αγώνα, η θέση μας έγινε ακόμη πιο δύσκολη. Θα χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση για να ανατρέψουμε την κατάσταση. Σε κάθε περίπτωση, θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ, να παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο, αυτό που δείξαμε και στη μεγαλύτερη διάρκεια του πρώτου αγώνα, για να έχουμε τύχη σε αυτό παιχνίδι».