Είναι δυνατόν ρε Ευρωλίγκα;

Παναθηναϊκός - Εφές

i

© Intime

Είναι δυνατόν ρε Ευρωλίγκα;

Red Duckling 14:55 - 03.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:08 - 07.03.2023

I don't feel devotion, γιατί δεν είναι όλες οι στιγμές ίδιες. Γράφει ο Red Duckling.

H Ελλάδα δεν έχει κηδέψει ακόμα ούτε ένα από τα παιδιά της. Βασικά δεν έχει κηδέψει ακόμα ό,τι έχει απομείνει από τα παιδιά της. Κομμένα μέλη και στάχτες. Αυτή είναι η πραγματικότητα που ξεπερνά το πένθος. Είναι φρίκη, απόγνωση, οργή, θυμός.

Ξέρεις Ευρωλίγκα ένα δυστύχημα με 57 νεκρούς δεν είναι "η ζωή συνεχίζεται, ας παίξουμε άμεσα μπάσκετ". Πόσο μάλλον σε μια μικρή χώρα σε μια κοινωνία που ταυτίζεται απόλυτα με τα θύματα.

Αγαπητοί Ευρωλιγκαίοι, υπάρχουν και κάποιες στιγμές σιωπής. Σεβασμού. Υπάρχει η ενσυναίσθηση, το "feel". Και δεν αναφέρομαι στο "I feel devotion" που δεν παίξατε στο Παναθηναϊκός-Εφές, θεωρώντας ότι αρκούσε αυτό.

Βαθμολογία Euroleague: Παρέμεινε χαμηλά ο Παναθηναϊκός μετά την 18η ήττα στη διοργάνωση
EUROLEAGUE

22:59 - 02.03.2023

Βαθμολογία Euroleague: Παρέμεινε χαμηλά ο Παναθηναϊκός μετά την 18η ήττα στη διοργάνωση

Ο Παναθηναϊκός στο πρώτο παιχνίδι του Χρήστου Σερέλη ως πρώτου προπονητή στην άκρη του πάγκου του στο ΟΑΚΑ γνώρισε την 18η ήττα του στη φετινή πορεία του στην Euroleague για την 26η αγωνιστική της διοργάνωσης μένοντας χαμηλά στην βαθμολογία της κανονικής περιόδου.

Έβαλα τον αγώνα στο ΟΑΚΑ λίγο πριν ξεκινήσει. Το κλίμα περίεργο, το ένιωσα και από τον καναπέ μου. "Τι στο καλό κάνουμε εδώ...". Και για να ολοκληρωθεί η επιτυχία της Ευρωλίγκας, το ματς έγινε απέναντι σε μία ομάδα με μαύρα, που πενθεί τους δικούς της χιλιάδες νεκρούς.

Το ίδιο ακριβώς κλίμα θα νιώσω και το βράδυ βλέποντας τους παίκτες του Ολυμπιακού στα μαύρα στο Μιλάνο. "Τι στο καλό κάνουμε εδώ...".

Ναι, η ζωή θα συνεχιστεί, το μπάσκετ προφανώς και πρέπει να συνεχιστεί. Στα "πρέπει" όμως, μην ξεχνάμε να είμαστε και λίγο Άνθρωποι.