Sportal «is feeling devotion» στην τοποθεσία Βερολίνο

Sportal «is feeling devotion» στην τοποθεσία Βερολίνο

Aχιλλέας Μαυροδόντης 18:00 - 23.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:17 - 29.05.2024

Το Sportal ταξίδεψε στο Βερολίνο με την μεγαλύτερη αποστολή ελληνικού digital μέσου και είναι έτοιμο να σας βάλει για τα καλά στον παλμό του Final 4!

Και η μεγάλη ώρα έφτασε! Όλοι μετρούν αντίστροφα για το Final 4 του Βερολίνου, με την καρδιά του ευρωπαϊκού μπάσκετ να χτυπά στη γερμανική πόλη, η οποία 24 με 26 Μαΐου φιλοξενεί την διοργάνωση. Το Sportal, ο επίσημος συνεργάτης της Euroleague, δεν θα μπορούσε να λείπει.

Και όχι απλά δεν λείπουμε από το Βερολίνο, αλλά είμαστε εδώ με την μεγαλύτερη αποστολή digital ελληνικού μέσου, ώστε να μην χάσουμε το παραμικρό από την μεγάλη γιορτή του μπάσκετ.

Το Sportal και το Euroleague Greece είναι στο Βερολίνο με 8 άτομα αποστολή, πράγμα που σημαίνει πως είναι απαραίτητο να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις σε όλες τις πλατφόρμες (YouTube, Instagram, Twitter/X, Facebook και φυσικά το Sportal.gr) για να μην χάσετε τίποτα.

Πάμε όμως να κάνουμε έναν μίνι απολογισμό της πρώτης ημέρας, η οποία ήταν κυρίως… αναγνωριστικού χαρακτήρα.

Οι πρώτες βόλτες για να δούμε το Βερολίνο και να ξέρουμε κι εμείς πού να πάμε ακριβώς τις επόμενες ημέρες, μια πρώτη «τζούρα» από την πανέμορφη και επιβλητική Uber Arena και αρκετές συζητήσεις για το τι μέλλει γενέσθαι από την ομάδα του Sportal στο Βερολίνο.

Εξάλλου πήρατε κι εσείς μια πρώτη γεύση από το εξωτερικό της Uber Arena με το βίντεο που ανεβάσαμε, όπου Αχιλλέας Μαυροδόντης και Χρήστος Τσάλτας σας έδωσαν λίγα hints για όσα ακολουθήσουν.

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι ήδη στο Βερολίνο, καθώς οι πτήσεις τσάρτερ τους έφτασαν στον προορισμό τους, με προπονητές και παίκτες να είναι στην διάθεση των μίντια την Πέμπτη, τόσο το πρωί στην συνέντευξη Τύπου, όσο και το βράδυ με τις ανοιχτές προπονήσεις τους.

Εσείς, μέσα από το Sportal Euroleague Show της Πέμπτης, θα μπορέσετε να δείτε υλικό από όλα όσα θα γίνουν στην Uber Arena στο πλαίσιο των προπονήσεων, όπως και όλο το ρεπορτάζ που θα σας μεταφέρουν οι απεσταλμένοι μας.

Από εκεί και πέρα, η συνέχεια γνωστή. Ο Παναθηναϊκός την Παρασκευή (24/5) στις 19:00 ώρα Ελλάδας αντιμετωπίζει τη Φενέρμπαχτσε, ενώ ο Ολυμπιακός στις 22:00 κοντράρεται με την Ρεάλ.

Μείνετε λοιπόν στο Sportal γιατί… We fell Devotion στην τοποθεσία Βερολίνο!