Το «σκοτεινό πλάνο» της ΑΕΚ και η αχτίδα φωτός του Κωνσταντέλια!
i

Γιάννης Κωνσταντέλιας/©intime

Το «σκοτεινό πλάνο» της ΑΕΚ και η αχτίδα φωτός του Κωνσταντέλια!

Μάνος Τσαλγατίδης 09:00 - 20.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:07 - 20.02.2023

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για την επικράτηση του ΠΑΟΚ επί των «κιτρινόμαυρων» κι όχι μόνο.

Ο ΠΑΟΚ απέδειξε λοιπόν ακόμα και στον τελευταίο δύσπιστο ποδοσφαιρόφιλο πως είναι η ομάδα που παίζει το καλύτερο-πληρέστερο-ομορφότερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Οι «ασπρόμαυροι» ακολούθησαν το πλάνο τους μέχρι τέλους, πάτησαν πάνω σε όλες τις αδυναμίες της ΑΕΚ και κυριολεκτικά πήρε το ντέρμπι χωρίς να ιδρώσει ιδιαίτερα. Όταν η ΑΕΚ κατάλαβε πως δεν μπορεί να πάρει αυτό το παιχνίδι το γύρισε στο... ξύλο εντός αγωνιστικού χώρου (με την ανέχεια του Νορβηγού διαιτητή) στο δεύτερο ημίχρονο κυρίως.

Βέβαια, επίσης όταν η επίσημη ΑΕΚ (δεν μιλάω για τους ποδοσφαιριστές) κατάλαβε πως δεν μπορεί να πάρει το ματς μέσα στις γραμμές του γηπέδου, αποφάσισε να δώσει ένα σόου που θύμισε άλλες εποχές-σκοτεινές του ελληνικού ποδοσφαίρου. Αρχικά τα αστεία ποστ στο Facebook και έπειτα η προσπάθεια να κάνουν ντου οι άνθρωποι της στα αποδυτήρια των διαιτητών για να τον πιέσουν να γυρίσει το... έργο, που τελικά αυτό έγινε.

Μετά από αυτό νομίζω καταλαβαίνουμε όλοι πως συμβαίνει οι διαιτητές στην έδρα των «κιτρινόμαυρων» να παθαίνουν μερική τύφλωση ή και ολική. Δηλαδή ειλικρινά αν θέλησαν να κάνουν αυτά τα πράγματα στην Τούμπα, τι κάνουν στην έδρα τους;

Αρκετά όμως με την τοξικότητα και τη σαθρή-βρώμικη πραγματικότητα που θέλουν να περάσουν κάποιοι. Στο γήπεδο της Τούμπας, έγινε η φάση της εικοσαετίας στην Ελλάδα. Ο Κωνσταντέλιας απέδειξε πως δεν είναι απλά ένα ταλέντο, αλλά ΤΟ ταλέντο αυτής της χώρας. Η ενέργεια που κάνει στην ασίστ του πρώτου γκολ είναι βγαλμένη από τα πιο άρρωστα και υγρά όνειρα του κάθε ποδοσφαιρόφιλου στον κόσμο.

Ο Κωνσταντέλιας είναι ίσως το μεγαλύτερο ταλέντο που έχει βγάλει αυτή η χώρα στην ιστορία της. Εφόσον όλα πάνε καλά θα τον συζητάει όλος ο κόσμος. Μπορεί για κάποιους να ακούγεται υπερβολικό, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Το πιο σημαντικό από όλα είναι πως πατάει στην γη, πως γνωρίζει ότι αν δεν δουλέψει και αν δεν σκύβει το κεφάλι στις παρατηρήσεις του προπονητή του δεν θα μπορέσει να βγάλει στο γήπεδο όλο αυτό το ταλέντο που διαθέτει.

Πιστέψτε με, μέχρι στιγμής βλέπουμε ψήγματα του αληθινού εαυτού του, ο μικρός είναι μια αχτίδα φωτός στον σκοτεινό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ειλικρινά αξίζει φίλοι και μη του ΠΑΟΚ να κόβουν εισιτήριο για να τον δουν.