Τα «κιτρινόμαυρα» ψέματα και η... τύφλωση

Ματίας Αλμέιδα

i

©Intime

Τα «κιτρινόμαυρα» ψέματα και η... τύφλωση

Μάνος Τσαλγατίδης 04:09 - 01.05.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 15.05.2024

Ο Μάνος Τσαλγατίδης γράφει για λαοπλάνουςμ ψέματα, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ.

Άσχημο πράγμα το ψέμα και ακόμα πιο άσχημο όταν μέσω αυτού προσπαθεί κάποιος να κατηγορήσει άλλους ανθρώπους.

Ο επικοινωνιακός οργανισμός της ΑΕΚ είναι ψεύτης, λαοπλάνος και γκεμπελίζει επικίνδυνα προκειμένου να κάνει το άσπρο-μαύρο και να πείσει τους πάντες πως ο Ματίας Αλμέιδα δεν έκανε τίποτα στην Τούμπα, δεν προκάλεσε και πιθανότατα αναγκάστηκε να πιάσει κάποιον από το λαιμό επειδή τον έπιασε φόβος από τα τόσα άτομα που ήταν γύρω του.

Μιλάμε για επικό show σαχλαμάρας βέβαια, διότι το 90% των ανθρώπων γύρω από τον Αλμέιδα είναι ή άνθρωποι της ΑΕΚ, ή αστυνομικοί.

Είναι γεγονός πως η ΑΕΚ έχει δείξει πολλές φορές πως δεν την ενδιαφέρει το πως θα περάσει το δικό της, αρκεί να περάσει. Θυμόμαστε όλοι το κλεμμένο πρωτάθλημα από τον ΠΑΟΚ, δεν θυμούνται οι περισσότεροι τη χειρονομία του Αλμέιδα στους ήσυχους φίλους του Παναιτωλικού διότι ο «κιτρινόμαυρος» μιντιακός οργανισμός το εξαφάνισε και το έσβησε όπως πάει να κάνει και τώρα με την βιαιοπραγία του προπονητή της ομάδας κατά Αστυνομικού της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας.

Έχω πολλές απορίες στο μυαλό μου για τη χώρα, για την ΑΕΚ, για την αστυνομία, για τη ΔΕΑΒ, για τον παρατηρητή, για τον διαιτητή...

Πώς γίνεται η ΔΕΑΒ να γράφει πως ο Αλμέιδα φέρεται να συμμετείχε σε βίαιο επεισόδιο τη στιγμή που υπάρχουν video που το αποδεικνύουν, αλλά και άπλετο φωτογραφικό υλικό;

Άξιο απορίας είναι και το γεγονός πως δεν γράφτηκε τίποτα στο φύλλο αγώνα! Πώς γίνεται να μην γράφτηκε η βιαιοπραγία του προπονητή της ΑΕΚ προς τον εν λόγω άνθρωπο; Πώς γίνεται να το είδε όλη η Ελλάδα εκτός από τον παρατηρητή;

Ακόμα μια ερώτηση είναι και για την… άδεια έκθεση της Αστυνομίας! Πώς είναι δυνατόν τη στιγμή που μπροστά στο συμβάν ήταν τόσοι αστυνομικοί, να μη γράφτηκε τίποτα, ενώ ο Αλμέιδα έπιασε από τον λαιμό Αστυνομικό της Υποδιεύθυνσης Αθλητικής Βίας!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες η ΔΕΑΒ καλεί τον Αργεντίνο βάσει δημοσιευμάτων, καθώς το φύλλο αγώνα και η Αστυνομία τον έβγαλαν… λάδι! Υπήρξε μαζική τύφλωση στην Τούμπα;

Ο «κιτρινόμαυρος» μιντιακός οργανισμός νωρίτερα δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει ξεκάθαρα πως ο Χρυσόστομος Γκαγκάτσης δίνει το χέρι στον Αλμέιδα και αυτός του το τραβάει έχοντας μια χυδαία συμπεριφορά. Προφανώς οι άνθρωποι μέσα στον πανικό τους να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα το κάνουν χειρότερο, διότι το βίντεο από άλλη λήψη δείχνει ακόμα πιο καθαρά το τι συνέβη και πως ο Αργεντίνος το ξεκινά όλο.

Κατανοώ πως στο μυαλό τους έχουν βγάλει το λάβαρο της επανάστασης και κάνουν επικοινωνιακή πολιτική, ωστόσο το μόνο που κάνουν είναι ουσιαστικά να ανεβάζουν το θέμα όλο και πιο ψηλά και να αναγκάζουν τη ΔΕΑΒ να ασχοληθεί με όλο αυτό. Μιλάμε για τζιμάνια.

Όσον αφορά τα του ΠΑΟΚ, τα πράγματα είναι απλά. Από τη στιγμή που κέρδισε την ΑΕΚ όλοι θα κάνουμε ένα ήσυχο Πάσχα χωρίς μαυρίλα και εσωστρέφεια, η ομάδα θα ξεκουραστεί και σωματικά και ψυχικά και θα πάει στον τελικό της 12ης του Μάη κόντρα στον Ολυμπιακό, προκειμένου να φωνάξει εφόσον όλα πάνε καλά ότι δεν πρέπει κανείς να ξεγράψει τον Δικέφαλο από τη μάχη του πρωταθλήματος.

Και επειδή μετά το live στους Μπαλαδέρος τα inbox μου αυξήθηκαν θέλω να σημειώσω πως προφανώς είμαι αντίθετος με τα πανό που σηκώθηκαν, αλλά αυτό που θέλω να τονίσω είναι πως όταν σηκώθηκαν παρόμοια στο ΟΑΚΑ δεν είδα τόσο μεγάλη ευαισθησία.