Συμφώνησε με τον Ελμάς η Λειψία, στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι

Ελίφ Ελμάς

Συμφώνησε με τον Ελμάς η Λειψία, στο τελικό στάδιο οι διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι

Στέλιος Βαρδάκης • 13:33 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 21.12.2023

Η Λειψία φαίνεται πως τα έχει βρει σε όλα συμφωνία με τον Ελίφ Ελμάς της Νάπολι, ενώ οι δύο ομάδες βρίσκονται στο τελικό στάδιο των διαπραγματεύσεων και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με ένα ποσό περίπου στα 25 εκατομμύρια ευρώ.

Πολύ κοντά στο να πραγματοποιήσει την πρώτη της μεταγραφή για την μεταγραφική περίδο του Ιανουαρίου βρίσκεται η Λειψία

Σύμφωνα με τον διάσημο δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι Γερμανοί βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Νάπολι για τον Ελίφ Ελμάς, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι δύο ομάδες θα τα βρουν με ένα ποσό στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με τη Λειψία όσον αφορά τους όρους του συμβολαίου του. 

Ο 24χρονος μέσος έχει καταγράψει φέτος 16 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με 2 γκολ. Αυτή τη περίοδο έχει ένα μικρό μυϊκό τραυματισμό αλλά αναμένεται να επιστρέψει μέσα στις πρώτες μέρες του Γενάρη και πάλι στην δράση. 

Η Νάπολι απέκτησε τον Ελμάς από τη Φενερμπαχτσέ το καλοκαίρι του 2019 και έχει προλάβει να μετρήσει 189 εμφανίσεις με τους πρωταθλητές Ιταλίας συνολικά, έχοντας ως απολογισμό 19 γκολ και 11 ασίστ. Μάλιστα είχε σημαντικό ρόλο τη σεζόν 2022/23 μια ιστορική χρονιά για τους «παρτενοπέι» που επέστρεψαν στην κορυφή της Ιταλίας για πρώτη φορά μετά από 33 χρόνια.