Στον «αέρα» το μέλλον του Μουσιάλα στην Μπάγερν!

Τζαμάλ Μουσιάλα

i

©printscreen

Στον «αέρα» το μέλλον του Μουσιάλα στην Μπάγερν!

Κωνσταντίνος Ζήκος 09:38 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 16.10.2023

Παρά το γεγονός ότι ο 20χρονος αστέρας της Μπάγερν, Τζαμάλ Μουσιάλα δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2026, οι «Βαυαροί» έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες για ανανέωση συμβολαίου, οι οποίες όμως δείχνουν, προς το παρόν, να έχουν «κολλήσει».

Ο Τζαμάλ Μουσιάλα αποτελεί ένα από τα πιο ελπιδοφόρα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου τη δεδομένη στιγμή, αφού παρά τα 20 μόλις χρόνια του, έχει καταφέρει να «ξεδιπλώσει» το ταλέντο του σε μια πολύ μεγάλη ομάδα όπως η Μπάγερν. Ο παιδικός φίλος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης, Τζουντ Μπέλιγχαμ, παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο μέχρι το 2026, αποτελεί προτεραιότητα για την ομάδα από το Μόναχο.

O Moυσιάλα έχει πίσω του μια ιδιαίτερη ιστορία. Παρά το γεγονός ότι έχει καταγράψει ήδη 24 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της Γερμανίας και ενώ είναι γεννημένος στη Στουτγκάρδη της Γερμανίας, έχει παίξει σε όλες τις Εθνικές ομάδες νέων της Αγγλίας. 

Από την ηλικία των 7 ετών, έζησε στην Αγγλία και έπαιξε στις ακαδημίες της Τσέλσι και της Σαουθάμπτον. Στις Εθνικές ομάδες αγωνίστηκε ως συμπαίκτης με τον Τζουντ Μπέλιγχαμ, με τον οποίο μάλιστα έχουν αναπτύξει μια ιδιαίτερη και στενή φιλική σχέση, κάτι που δεν θα πρέπει να περάσει απαρατήρητο για τις μελλοντικές αποφάσεις του Μουσιάλα στο ζήτημα των μεταγραφών.

Είναι υποψήφιοι για το βραβείο «Golden Boy», που απονέμεται από το «Tuttosport», το οποίο αναγνωρίζει τον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών στην Ευρώπη. Επιπλέον, και οι δύο διεκδικούν το «Copa Trophy», που απονέμεται από το «France Football» στον καλύτερο ποδοσφαιριστή κάτω των 21 ετών. 

Η Λίβερπουλ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Σαλάχ στο πρόσωπο του Σανέ
PREMIER LEAGUE

17:21 - 15.10.2023

Η Λίβερπουλ έχει βρει τον αντικαταστάτη του Σαλάχ στο πρόσωπο του Σανέ

Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ, έχει καταλήξει στον αντικαταστάτη του Μοχάμεντ Σαλάχ, σε περίπτωση που ο Αιγύπτιος αποχωρήσει απ' το Μέρσεϊσαϊντ. Ο εκλεκτός της, είναι ο Λιρόι Σανέ της Μπάγερν Μονάχου.

Ο Μπέλιγχαμ θεωρείται «φαβορί» για να κερδίσει αυτά τα βραβεία, αλλά ο Mουσιάλα έχει την τιμή να είναι επίσης υποψήφιος. Είναι ο νεότερος Γερμανός παίκτης που βρέθηκε στην τελική λίστα των 30 κορυφαίων υποψηφίων για τη Χρυσή Μπάλα. Ο Μουσιάλα αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς στη Γερμανία για το 2022, καθώς και παίκτης της Μπάγερν της σεζόν 2022/23. Έχει επίσης διεκδικήσει την τρίτη θέση στο Kopa Trophy το 2021 και το 2022.