Δύσκολες ώρες για τον Φερστάπεν

Μαξ Φερστάπεν

i

©Red Bull

Δύσκολες ώρες για τον Φερστάπεν

Άγγελος Φραγκισκάτος 11:56 - 21.12.2023 / Ανανεώθηκε: 12:00 - 21.12.2023

Ο Μαξ Φερστάπεν θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο του το 2024 στη Formula 1, έχοντας χάσει ένα σημαντικό συνεργάτη του στη Red Bull.

Ο προπονητής του Μαξ Φερστάπεν, Μπράντλει Σκέινς, ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram ότι θα αποχωρήσει από τη Red Bull μετά την ολοκλήρωση της φετινής σεζόν στη Formula 1. 

Έχοντας συνεργαστεί με τον τρεις φορές παγκόσμιο πρωταθλητή από το 2020, ο Σκέινς υπήρξε καθοριστικός παράγοντας για την επιτυχία του πιλότου της Red Bull, συνοδεύοντάς τον σε κάθε αγώνα τα τελευταία τέσσερα χρόνια. 

©Red Bull Content Pool

Ωστόσο, σύμφωνα με το δημοσίευμα της «De Telegraaf», το απαιτητικό ταξιδιωτικό πρόγραμμα οδήγησε τον Σκέινς να πάρει την απόφαση να χωρίσει τους δρόμους του με τη Red Bull, καθώς επιδιώκει να περνά περισσότερο χρόνο στο σπίτι με την οικογένειά του. 

Με ένα καλεντάρι 24 αγώνων προγραμματισμένο για τη σεζόν του 2024, ο Σκέινς θα επικεντρωθεί στην επιχείρησή του, στην Elite Formula Physio and Training και σε άλλες επαγγελματικές υποχρεώσεις.

«4 χρόνια, 368 πτήσεις, 3 παγκόσμια πρωταθλήματα, 1 σπουδαίος φίλος. Θα μου λείψεις κολλητέ. Πιέσαμε. Διασκεδάσαμε. Κερδίσαμε. Δεν αποδεχθήκαμε τίποτα λιγότερο. Ίσως πρόσθεσα ένα μικρό ποσοστό στην επιτυχία αλλά συνέχισε να κάνεις όσα μόνο εσύ κάνεις. Αυτό είναι μόνο ένα κομμάτι της μαγικής ιστορίας σου. Σε ευχαριστώ που ήσουν κομμάτι της δικής μου», έγραψε σε ανάρτησή του ο Σκέινς.