Για ποιο πράγμα ο Χάμιλτον δηλώνει «μετάνιωσα»

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mercedes

Για ποιο πράγμα ο Χάμιλτον δηλώνει «μετάνιωσα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 19:35 - 09.04.2024 / Ανανεώθηκε: 19:35 - 09.04.2024

Ο Λιούις Χάμιλτον μετάνιωσε που δεν συμμετείχε στην ταινία «Top Gun: Maverick», καθώς ο Τομ Κρουζ του πρότεινε ρόλο στο έργο αλλά ο Βρετανός πιλότος αρνήθηκε.

Ο Λιούις Χάμιλτον μετάνιωσε που δεν δέχτηκε την πρόταση του Τομ Κρουζ για να αναλάβει κι εκείνος έναν ρόλο στην ταινία «Top Gun: Maverick».

Το 2018, ο γνωστός ηθοποιός έφερε τον 39χρονο σε επαφή με τον σκηνοθέτη του «Top Gun: Maverick» Τζόσεφ Κοσίνσκι, ο οποίος του πρότεινε να υποδυθεί έναν από τους οδηγούς της ταινίας. Ο Βρετανός από την πλευρά του αρνήθηκε την πρόταση, καθώς τα γυρίσματα διεξάγονταν την ίδια χρονική περίοδο με τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Formula 1.

Στην ταινία του 2022 ο Τομ Κρουζ επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως σμηναγός Πιτ «Μάβερικ» Μίτσελ, ενώ θυμίζουμε πως η πρώτη ταινία «Top Gun» κυκλοφόρησε το μακρινό 1986.

Σε δηλώσεις του στο περιοδικό GQ, ο Χάμιλτον δήλωσε«Πρώτον, δεν είχα κάνει καν μάθημα υποκριτικής. Και δεν θέλω να είμαι αυτός που απογοητεύει το κοινό σε αυτή την ταινία. Και μετά δεύτερον, απλά δεν είχα τον χρόνο για να αφιερώσω σε αυτό.

Θυμάμαι ότι έπρεπε να το πω στον Τζο και στον Τομ και μου ράγισε την καρδιά. Και μετά το μετάνιωσα, φυσικά, όταν μου έδειξαν την ταινία και είπα "θα μπορούσα να ήμουν εγώ"», κατέληξε.

Τον ηθοποιό και τον Χάμιλτον συνδέει μια στενή φιλία, που ξεκινάει από το 2014. Αξίζει να σημειωθεί πως η γνωριμία τους έγινε στα γυρίσματα της ταινίας «Edge of Tomorrow», όπου και ο Τομ Κρουζ κάλεσε τον οδηγό της Mercedes, ο οποίος από το 2025 θα αγωνίζεται με τα χρώματα της Scuderia Ferrari.