Η ανάρτηση του Σάινθ για το «διαζύγιο» με τη Ferrari

Κάρλος Σάινθ

i

©Photo by Kym Illman/Getty Images

Η ανάρτηση του Σάινθ για το «διαζύγιο» με τη Ferrari

Άγγελος Φραγκισκάτος 22:20 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 02.02.2024

Η μετακίνηση του Λιούις Χάμιλτον από τη Mercedes στη Ferrari σημαίνει πως ο Κάρλος Σάινθ βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου.

Μετά από 6 πρωταθλήματα με τη Mercedes, ο Λιούις Χάμιλτον θα αποχωρήσει από την γερμανική ομάδα στο τέλος του 2024 και από το 2025 θα ενισχύσει τη Ferrari, σε μία προσπάθεια να την επαναφέρει στις επιτυχίες μετά από την εποχή του Φερνάντο Αλόνσο

Αυτή η εξέλιξη έχει ως αποτέλεσμα ο Βρετανός πιλότος να πάρει θέση δίπλα από τον Σαρλ Λεκλέρ από το 2025, κάτι που φέρνει στην πόρτα της εξόδου τον Κάρλος Σάινθ. 

Ο Ισπανός οδηγός έκανε γνωστό μέσω των social media πως θα αποχωρήσει στο τέλος της χρονιάς από την ιταλική ομάδα, τονίζοντας ότι θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του στην τελευταία σεζόν με τη Scuderia

«Σε συνέχεια των σημερινών νέων, η Scuderia Ferrari και εγώ θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στα τέλη του 2024. Έχουμε ακόμα μία μακρά σεζόν μπροστά μας και, όπως πάντα, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου για την ομάδα και για τους τιφόζι σε όλο τον κόσμο. Νεότερα σχετικά με το μέλλον μου θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω», έγραψε ο Σάινθ. 

Θυμίζουμε ότι ο 29χρονος Ισπανός εντάχθηκε στη Ferrari το 2021 από την McLaren, με την οποία σημείωσε δύο νίκες, το 2022 στο Σίλβερστον και το 2023 στη Σιγκαπούρη.

Δείτε την ανάρτηση του Ισπανού πιλότου: