Ο Χάμιλτον αποκάλυψε την σοκαριστική απάντηση της Mercedes όταν τους ζήτησε να αλλάξουν τη W14

Λιούις Χάμιλτον

i

©Mercedes

Ο Χάμιλτον αποκάλυψε την σοκαριστική απάντηση της Mercedes όταν τους ζήτησε να αλλάξουν τη W14

Άγγελος Φραγκισκάτος 10:27 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 10:30 - 29.02.2024

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε στη νέα σεζόν του «Drive to Survive» πως παρά τις συμβουλές που έδωσε στους μηχανικούς της Mercedes να κάνουν συγκεκριμένες αλλαγές στο μονοθέσιό της για το 2023, εκείνοι τον αγνόησαν.

Ο Λιούις Χάμιλτον αποκάλυψε ενδιαφέροντα πράγματα στην έκτη σεζόν της σειράς της Formula 1 «Drive to Survive».

Ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μίλησε για το γεγονός πως παρακάλεσε τη Mercedes να κάνει συγκεκριμένες αλλαγές στο μονοθέσιό της για τη σεζόν του 2023, όμως εκείνος έλαβε από την ομάδα μια άκρως υποτιμητική απάντηση.

«Θυμάμαι να κάνω παράπονα στην ομάδα και να τους λέω πως πρέπει να κάνουμε συγκεκριμένες αλλαγές στο μονοθέσιο. Ειδάλλως θα έχουμε μια συγκεκριμένη τροχιά και θα καταλήξουμε σε ένα συγκεκριμένο σημείο. Τους παρακαλούσα να κάνουν κάτι για τα προβλήματα που είχαμε.

Θυμάμαι να μου λένε πως ξέρουν τι κάνουν και πως έχω άδικο και είμαι λάθος. Ήταν σίγουρα μία πολύ ενδιαφέρουσα στιγμή. Αποφάσισα να κάνω πίσω γιατί δεν ήθελα να εμπλακώ σε δουλειές άλλων. Όταν ξεκίνησε η σεζόν και κάναμε νέα συζήτηση μου είπαν πως μάλλον είχα δίκιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η απαξίωση του Χάμιλτον από την γερμανική ομάδα είναι άγνωστο αν έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του να μετακομίσει στη Scuderia Ferrari από το 2025.