Ο Χόρνερ ανακουφίστηκε από την απαλλαγή με τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά προς εργαζόμενη της Red Bull

Κρίστιαν Χόρνερ

i

©Red Bull

Ο Χόρνερ ανακουφίστηκε από την απαλλαγή με τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά προς εργαζόμενη της Red Bull

Άγγελος Φραγκισκάτος 13:49 - 29.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:50 - 29.02.2024

Ανακουφισμένος εμφανίστηκε ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, μετά την απαλλαγή από τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά εις βάρος εργαζόμενης της ομάδας.

Ο επικεφαλής της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, έχει επιμείνει ότι επικεντρώνεται πλήρως στο γκραν πρι του Μπαχρέιν που ξεκινάει τη σεζόν της Formula 1 2024, αφού απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες για απρεπή συμπεριφορά προς εργαζόμενη της ομάδας.

Οι ισχυρισμοί που έγιναν από την υπάλληλο της Red Bull απορρίφθηκαν μετά από ανεξάρτητη έρευνα που ξεκίνησε από τη Red Bull GmbH, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις αρχές Φεβρουαρίου.

Η υπόθεση είχε επισκιάσει την παρουσίαση της RB20 και τις δοκιμές πριν από την έναρξη της σεζόν στο Μπαχρέιν την περασμένη εβδομάδα, με το θέμα να αναμένεται να συνεχίσει να απασχολεί την ομάδα, δεδομένου του δικαιώματος των εργαζομένων να ασκήσουν έφεση κατά της απόφασης.

Ερωτηθείς από το Sky Sports πριν από τις πρώτες δοκιμές στο Μπαχρέιν αν ήταν αναμενόμενο το αποτέλεσμα της έρευνας, ο Χόρνερ εξήγησε: «Είμαι χαρούμενος που η διαδικασία τελείωσε. Προφανώς δεν μπορώ να σχολιάσω γι' αυτό, αλλά είμαστε εδώ τώρα για να επικεντρωθούμε στο γκραν πρι και στη σεζόν που έρχεται και προσπαθούμε να υπερασπιστούμε και τους δύο τίτλους μας», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το αν ήταν αισιόδοξος ότι ήταν το τέλος της υποθεσης, ο Βρετανός απάντησε: «Δεν μπορώ να δώσω άλλα σχόλια. Η διαδικασία έχει διεξαχθεί και έχει ολοκληρωθεί».

Για το αν υπάρχει λύπη που δόθηκε στη δημοσιότητα το θέμα, ο Χόρνερ επανέλαβε: «Δεν θα μπορώ να δώσω κανένα περαιτέρω σχόλιο, αλλά είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στο Μπαχρέιν με την ομάδα και επικεντρωμένος στη σεζόν που έρχεται».